Γενική καθαριότητα στην κουζίνα και το μπάνιο

Γενική καθαριότητα στην κουζίνα και το μπάνιο

Κάθε τόσο έρχεται η στιγμή που το καθημερινό καθάρισμα δεν αρκεί: είναι η ώρα της γενικής καθαριότητας.


Οι συμβουλές που ακολουθούν καλύπτουν τα πάντα, από τον σχολαστικό καθαρισμό του μπάνιου μέχρι τον «εξορισμό» των αλάτων από την κουζίνα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΛΑΜΠΕΡΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

Όπως είναι φυσικό, ο καθαρισμός της κουζίνας και του μπάνιου έχουν πολλά κοινά. Όταν κάνουμε γενική καθαριότητα πρέπει να ξεκινάμε από τα πιο ογκώδη στοιχεία του κάθε δωματίου, δηλ. τον νεροχύτη και την μπανιέρα - το πόσο καλά θα τα καθαρίσουμε θέτει τον πήχη για την καθαριότητα και του υπόλοιπου δωματίου. Για να λάμπει πραγματικά ο νεροχύτης ή η μπανιέρα σας από καθαριότητα, γεμίστε τα μέχρι το χείλος τους με καυτό νερό, προσθέστε ένα φλιτζάνι χλωρίνη και αφήστε να δράσει για μία ώρα. Στη συνέχεια, αφού αδειάσετε τον νεροχύτη ή τη μπανιέρα, ξεπλύνετε καλά με νερό.

ΒΡΥΣΕΣ

Οι βρύσες έρχονται διαρκώς σε επαφή με το νερό, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται στην επιφάνειά τους άλατα που δημιουργούν θαμπάδα. Όσο συχνά κι αν τις σκουπίζετε, δεν μπορείτε να αποφύγετε τον σχηματισμό αλάτων. Γι' αυτό λοιπόν θα χρειαστεί να καταφύγετε στη βοήθεια ενός εξειδικευμένου προϊόντος (εκτός κι αν είστε διατεθειμένες να ξεθεωθείτε στο τρίψιμο!). Το Viakal, χάρη στη μοναδική του τεχνολογία που απωθεί το νερό, προστατεύει από το σχηματισμό νέων αλάτων, αποτελώντας έτσι ιδανική λύση για την κουζίνα. Ψεκάζοντας τις βρύσες σας με Viakal, γίνονται και πάλι αστραφτερές χωρίς κόπο.

ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Διαλύστε δύο κουταλιές του γλυκού υγρό πιάτων σε έναν κουβά με ζεστό νερό και χρησιμοποιήστε το για να πλύνετε τον καθρέφτη. Στη συνέχεια, σκουπίστε το σαπουνόνερο με σφουγγάρι, με οριζόντιες κινήσεις. Συμβουλή: δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε εφημερίδα για να στεγνώσετε τον καθρέφτη - θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ αποτελεσματικό.

ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2902)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα

Ο ταχύτερος κι ευκολότερος τρόπος είναι η χρήση κάποιου καθαριστικού γενικής χρήσης, το οποίο διαθέτει ειδική σύνθεση που αφαιρεί τους λεκέδες, διαλύει τα λίπη και κάνει τις επιφάνειες να αστράφτουν. Έτσι μπορείτε να καθαρίζετε τα δάπεδα και τις υπόλοιπες επιφάνειες του μπάνιου και της κουζίνας εύκολα και χωρίς κόπο - και το καλύτερο είναι ότι αφήνει κι ένα πολύ ευχάριστο άρωμα!

ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Για τους αρμούς, βουτήξτε μια μικρή βούρτσα, π.χ. μια οδοντόβουρτσα, σε λίγη χλωρίνη και τρίψτε κατά μήκος της αρμολόγησης. Φροντίστε το δωμάτιο να αερίζεται καλά κατά τον καθαρισμό.

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Θυμάστε πόσο λευκές ήταν οι πετσέτες του μπάνιου και της κουζίνας την πρώτη φορά που τις αγοράσατε; Στο πλαίσιο λοιπόν της γενικής καθαριότητας, μπορείτε να τους χαρίσετε και πάλι αυτή τη λευκότητα. Για να αναζωογονήσετε το λευκό στις πετσέτες της κουζίνας σας, γεμίστε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και ρίξτε μέσα μερικές φέτες λεμόνι. Αφήστε το να βράσει και σβήστε το μάτι. Τώρα ρίξτε μέσα τις πετσέτες και αφήστε τες να μουλιάσουν για μία ώρα. Έπειτα, βγάλτε τες και βάλτε τες στο πλυντήριο όπως συνήθως.

ΚΑΙ, ΤΕΛΟΣ, ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Το μάτι πέφτει πρώτα στις μεγάλες επιφάνειες, οπότε μην παραλείψετε να καθαρίσετε τα πλακάκια της κουζίνας και του μπάνιου. Με το Viakal, αρκεί ένα απλό ψέκασμα και σκούπισμα για να γίνουν και πάλι αστραφτερά.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα