Γεμίστε εντελώς το πλυντήριο

Γεμίστε εντελώς το πλυντήριο

Αν σκέφτεστε ότι είναι προτιμότερο να βάλετε λιγότερα από ό,τι χωράει στην πραγματικότητα το πλυντήριό σας ώστε να πλυθούν καλύτερα, κάνετε λάθος.


Το ίδιο κι αν το υπερφορτώνετε για να «γλιτώσετε» μία ακόμη πλύση. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γεμίζετε πλήρως τον κάδο του πλυντηρίου πιάτων, ώστε να το αξιοποιείτε στο μέγιστο και να κάνετε τη σωστή οικονομία. Αυτό που πρέπει να προσέχετε, είναι η σωστή τοποθέτηση των σκευών, ώστε να πλένονται και να ξεπλένονται τελείως. Αν δεν είστε σίγουρες, ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή του πλυντηρίου πιάτων σας και τηρήστε τις. Έτσι, θα βελτιστοποιήσετε την απόδοση της πλύσης.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα