Φτιάξτε μια κρεμαστή σύνθεση λουλουδιών

Φτιάξτε μια κρεμαστή σύνθεση λουλουδιών

Ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει... Προσθέστε μια ανοιξιάτικη νότα, φρεσκάδα και χρώμα με μια πρωτότυπη κρεμαστή διακόσμηση με λουλούδια.


Για να φρεσκάρετε τη διακόσμηση του καθιστικού σας δεν χρειάζονται ριζικές ανατροπές! Σας έχουμε μια απλή και φθηνή διακοσμητική λύση που θα απογειώσει κυριολεκτικά τα λουλούδια σας: μια κρεμαστή σύνθεση! Να λοιπόν πώς να την κατασκευάσετε με ελάχιστα βήματα.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι πολύ απλά:

- χαρτόνι στο χρώμα που προτιμάτε,

- μεταλλικά τρουκ

- πένσα για τρουκ

- χοντρός χρωματιστός σπάγκος

- ψαλίδι

- ισχυρή κόλλα

- χάρακας

- μαρκαδόρος

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Οδηγίες:

Για να κατασκευάσετε την κρεμαστή σύνθεση, μπορείτε να κατεβάσετε το πατρόν κάνοντας κλικ εδώ. Χρησιμοποιώντας το πατρόν, ξεπατικώστε ένα εξάγωνο πάνω στο χαρτόνι με πλευρές μήκους 10 εκατ. και στη συνέχεια κόψτε το σε ισοσκελή τρίγωνα. Ακολουθήστε τις υποδείξεις πάνω στο πατρόν για να δείτε πού να κόψετε και πού να διπλώσετε για να διαμορφώσετε τη βάση της κρεμαστής κατασκευής σας. Τοποθετήστε τα τρουκ στα σημεία που υποδεικνύονται στο πατρόν.

Βάλτε μερικές σταγόνες κόλλα στα σημεία που δείχνει το πατρόν για μεγαλύτερη σταθερότητα. Συμπιέστε γερά για 30 δευτερόλεπτα τις επιφάνειες για να κολλήσουν καλά.

Για να στερεώσετε τον σπάγκο στο κρεμαστό: φτιάξτε πρώτα μια θηλιά και στη συνέχεια έναν κόμπο. Τραβήξτε για να σφίξετε τον κόμπο και κοντύνετε με το ψαλίδι τη μια από τις δύο άκρες του σπάγκου μετά τον κόμπο.

Περάστε το ελεύθερο άκρο του σπάγκου από την εσωτερική μεριά του κρεμαστού μέσω του τρουκ και μετά από τη θηλιά και τραβήξτε έτσι ώστε η θηλιά να βρεθεί στο εσωτερικό του κρεμαστού. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για κάθε τρουκ.

Τοποθετήστε μικρά μπουκέτα ή φυτά στο εσωτερικό και είστε έτοιμες! Μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα που θα ενθουσιάσει όλους τους φίλους σας!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα