Φτιάξτε την βαλίτσα των διακοπών

Φτιάξτε την βαλίτσα των διακοπών

Λίγα και σωστά επιλεγμένα. Αυτά χρειάζεστε για να κάνετε τις διακοπές του φετινού καλοκαιριού πιο εύκολες κι ευχάριστες.


Έφτασε η πολυπόθητη στιγμή των διακοπών! Επιτέλους, η κούραση της χρονιάς θα μείνει στο σπίτι καθώς εσείς θα ξεφύγετε μακριά της μαζί με την οικογένεια σε υπέροχες παραλίες, έστω κι αν οι μέρες είναι λίγες. Οι προετοιμασίες για τις διακοπές, μπορούν να γίνουν πονοκέφαλος και να δημιουργήσουν σύγχυση καθώς θα προσπαθείτε να χωρέσετε στη βαλίτσα όλα όσα νομίζετε ότι χρειάζεστε –δηλαδή όλο το σπίτι! Απελευθερωθείτε από αυτήν τη σκέψη και πράξτε έξυπνα και προγραμματισμένα, ώστε να μην γυρίσετε πίσω αχρησιμοποίητα πράγματα για μία χρονιά ακόμη.

Φτιάξτε μία λίστα με όσα χρειάζεται το κάθε μέλος της οικογένειας και στη συνέχεια αφαιρέστε από αυτήν τουλάχιστον 1-2 πράγματα για τον καθένα
που είναι περιττά. Έχετε συνεχώς στο μυαλό σας πόσες ημέρες
θα λείψετε και επιλέξετε ρουχισμό που κάνει πολλούς
συνδυασμούς, ώστε να εξοικονομήσετε χώρο:

Τα απαραίτητα είναι σίγουρα μαγιό, αντηλιακά, καπέλα, μπουφάν για όλους και ίσια παπούτσια.
Δεν χρειάζονται μεγάλες ποσότητες!

Αν υπάρχουν «αγαπημένες κούκλες ή αυτοκινητάκια» βάλτε το κάθε παιδί να διαλέξει το παιχνίδι που θα έρθει μαζί τους στις διακοπές για να είστε ήσυχες.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Ένα οργανωμένο μίνι φαρμακείο, θα σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς ανά πάσα στιγμή.

Προνοήστε για τσιμπήματα, αλλεργίες και κάθε απρόοπτο που θα μπορούσε να σας κάνει να τρέχετε σε αναζήτηση φαρμακείου.

Ένας φάκελος με τα έγγραφα που χρειάζεστε: ταυτότητα, δίπλωμα, εισιτήρια, προκαταβολή στο ξενοδοχείο, είναι καλά να σας περιμένει δίπλα στην εξώπορτα, ώστε να είναι όλα συγκεντρωμένα.

Μην ξεχάσετε τη φωτογραφική μηχανή για να κρατήσετε ζωντανές τις στιγμές που θα ζήσετε αυτό το καλοκαίρι με την οικογένεια σας!

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα