Έχετε καλεσμένους Έχουμε όλα τα μυστικά για το Πριν και το Μετά

Έχετε καλεσμένους; Έχουμε όλα τα μυστικά για το "Πριν" και το "Μετά"!

Ετοιμαστείτε να κάνετε τα πιο νόστιμα τραπέζια και να μην κουραστείτε καθόλου χάρη στην καλή οργάνωση και τις σωστές επιλογές!


Πριν:

 

 • Οργανώστε τα φαγητά που θα ετοιμάσετε από την προηγούμενη μέρα. Έχετε όσο περισσότερα υλικά γίνεται έτοιμα και κάντε την προετοιμασία σε όσα είναι εφικτό (π.χ. παστίτσιο έτοιμο για ψήσιμο, κομμένες πατάτες σε νερό κ.α.).

 

 • Βγάλτε τα σερβίτσια και τα ποτήρια, αν βρίσκονται σε δυσπρόσιτο σημείο, φρεσκάρετέ τα αν χρειάζεται και τοποθετήστε τα σε ένα εύκολο σημείο ή ακόμη και πάνω στο τραπέζι. Μπορείτε να το στρώσετε αν το επιθυμείτε.

 

 • Βγάλτε το τραπεζομάντηλο, τα runners ή τα σουπλά που θα χρησιμοποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει: καθαρά, σιδερωμένα και όσα και οι καλεσμένοι –αν πρόκειται για σουπλά. 

 

 • Στήστε την διακόσμηση του τραπεζιού για να είστε σίγουρες ότι η εμφάνιση του τραπεζιού σας είναι αντάξια των εδεσμάτων σας.

Την ίδια μέρα:

 

 • Φροντίστε να έχετε τις σαλάτες έτοιμες κομμένες στο ψυγείο. Μην βάλετε λάδι, αλάτι ή dressing παρά μόνο την τελευταία στιγμή πριν το σερβίρισμα.

 

 • Το ψωμί, τα τυριά και τα ορεκτικά μπορούν να είναι έτοιμα για σερβίρισμα, πολύ πριν έρθουν οι καλεσμένοι, αρκεί να τα σκεπάσετε για να μην ξεραθούν.

 

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα
 • Αν δεν έχετε στρώσει το τραπέζι ήδη, τώρα είναι η στιγμή να το κάνετε πριν φτάσουν οι καλεσμένοι σας!

 

 • Αφιερώστε ένα σημείο του πάγκου εργασίας της κουζίνας για τα ποτήρια των ποτών και για τα ίδια τα ποτά.

 

 • Σε ένα άλλο σημείο του πάγκου ή πάνω στο τραπέζι της κουζίνας έχετε έτοιμα τα πιάτα, τα μαχαιροπήρουνα και τα εργαλεία σερβιρίσματος.

 

 • Κρατήστε «καθαρούς» τους πάγκους, ώστε όποτε τελειώνει ένας γύρος σερβιρίσματος και αποσύρετε πιάτα και πιατέλες να μπορείτε να τα στοιβάζετε χωρίς να δυσκολεύεστε σε όσα πιάτα θα ακολουθήσουν. 

Μετά:

 

 • Μαζέψετε μεθοδικά πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα και πιατέλες, ώστε να διευκολυνθείτε στα πλυντήρια που θα ακολουθήσουν και να εξοικονομήσετε χώρο στην κουζίνα.

 

 • Βάλτε πλυντήριο πιάτων με το Fairy Platinum, που είναι αξεπέραστο στα σκληρά λίπη με την 1η*, για να είστε σίγουρες ότι το πρωί που θα ξυπνήσετε τα πάντα θα είναι πεντακάθαρα και έτοιμα να μπουν και πάλι στη θέση τους.

Αφήστε τις υπόλοιπες δουλειές για αύριο. Αρκετά κάνατε για σήμερα!

*Σε σχέση με τη Νο1 σε πωλήσεις ταμπλέτα Αll-in-one.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω