«Έξυπνη» υγιεινή της κατοικίας

«Έξυπνη» υγιεινή της κατοικίας

Το σπίτι είναι συστατικό της ευτυχίας μας. Με την προϋπόθεση ότι καλύπτει τις βασικές σωματικές και ψυχικές ανάγκες της οικογένειας.


Είναι ο χώρος όπου μπορεί κανείς να είναι ο εαυτός του, περιτριγυρισμένος από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του.

Το θέλετε λειτουργικό και φιλόξενο; Ξεκινήστε από την υγιεινή και την ασφάλεια. Από τις βασικές προϋποθέσεις, η σωστή συντήρηση του ηλεκτρολογικού και αποχετευτικού δικτύου και του δικτύου ύδρευσης. Ακολουθεί ο ικανός προσωπικός χώρος/άτομο (περίπου 4 τ.μ.), η κατάλληλη θέρμανση/ψύξη για τη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας και υγρασίας (περίπου 20°C και 45%, αντίστοιχα), ο επαρκής φυσικός εξαερισμός, τα ανεκτά επίπεδα θορύβου και ο κατάλληλος φωτισμός.

viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2900)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα

Τα παραπάνω γίνονται εύκολα χρήσιμος μπούσουλας για να εντοπίσει κανείς τις πιο επιτακτικές δουλειές, όταν ο χρόνος για φασίνα δεν περισσεύει! Για παράδειγμα, η διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας και υγρασίας σε έναν από τους πιο «επικίνδυνους» χώρους του σπιτιού, το μπάνιο, είναι βασική για την αποφυγή ανάπτυξης μούχλας και βακτηριδίων.  

Φροντίζοντας τον τακτικό φυσικό εξαερισμό του, αποφεύγοντας να αφήνετε ρούχα και πετσέτες να στεγνώνουν στο χώρο, αδειάζοντας τακτικά τον κάδο απορριμμάτων και αντιμετωπίζοντας αποφασιστικά τα μικρόβια με ένα προϊόν όπως το Viakal, που εμποδίζει την επανεμφάνιση της βρωμιάς και απομακρύνει δυσάρεστες οσμές και άλατα για 3x περισσότερο χρόνο, μπορείτε να είστε σίγουρη για την υγεία της οικογένειάς σας στο μπάνιο, αφιερώνοντας ταυτόχρονα 3x λιγότερο χρόνο και κόπο στις «αγγαρείες», ώστε να ασχοληθείτε με δουλειές που σας γεμίζουν - όπως η διακόσμηση ή τα φυτά σας!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα