Ένα πρωτότυπο και οικονομικό κηροπήγιο

Ένα πρωτότυπο και οικονομικό κηροπήγιο

Με κουβαράκια σπάγκου για να στολίσετε το ανοιξιάτικο τραπέζι σας!


Αγοράζουμε τρία κεριά ψηλά σε χρώματα της αρεσκείας μας.

Αγοράζουμε τρία κουβαράκια σπάγκο άσπρο (σαν αυτόν που δένουμε το κρέας), ένα χαρτόνι σκληρό και διάφορα λουλουδάκια είτε από παλιές ανθοδέσμες ή αυτά που πουλάνε στα είδη συσκευασίας.

Χρειαζόμαστε ένα σπρέυ χρυσό ή ασημί, ή άλλο χρώμα της προτίμησής σας. Μπορείτε φυσικά να αφήσετε τα κουβαράκια στο φυσικό τους χρώμα το χρώμα του σπάγκου.

Με χαρτόκολλα κολλάμε το ένα δίπλα στο άλλο τα κουβαράκια επάνω σε παραλληλόγραμμο χαρτόνι που να προεξέχει περιμετρικά από όλες τις πλευρές γύρω στα δύο δάκτυλα (3 πόντους).

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Mε την ίδια κόλλα κολλάμε λουλουδάκια φυλλαράκια επάνω στο χαρτόνι.

Το καλοκαίρι μπορείτε να βάλετε βότσαλα ή όστρακα και στα κενά να ρίξετε άμμο που θα κολλήσει επάνω στην κόλλα. Μπορείτε επίσης να κολλήσετε φιογκάκια από διάφορες σατέν κορδέλες. Τα κουβαράκια μπορούμε να τα περάσουμε με σπρέι.

Διακοσμούμε το τραπέζι μας στη μέση με τα κηροπήγια.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα