Ένα δωμάτιο, δύο χρήσεις

Ένα δωμάτιο, δύο χρήσεις

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα τετραγωνικά του σπιτιού σας, αναδιοργανώνοντας το χώρο σας.


Οι ανάγκες σας αλλάζουν καθώς η οικογένειά σας μεγαλώνει; Με λίγη φαντασία μπορείτε να δημιουργήσετε ουσιαστικά ένα καινούριο σπίτι χωρίς να χρειαστεί να μετακομίσετε!

Σαλόνι/γραφείο: Φτιάξτε ένα γραφείο Η/Υ με χαμηλά ράφια σε μια γωνία του δωματίου, ώστε να μην εισβάλει στο εσωτερικό του χώρου. Μια καρέκλα υπολογιστή θα σας καλύψει από άποψη λειτουργικότητας, ενώ για το αισθητικό σκέλος μπορείτε να προσθέσετε ένα ωραίο κάλυμμα στην πλάτη του καθίσματος. Βάψτε τη συγκεκριμένη γωνία του δωματίου με διαφορετικό χρώμα – που να κάνει αντίθεση με το χρώμα του δωματίου – ώστε να δημιουργείται η αίσθηση του νέου χώρου. Στα ράφια που βρίσκονται πάνω από το επίπεδο του γραφείου, τοποθετήστε φωτογραφίες ή φυτά για να δώσετε πιο προσωπικό τόνο.

Μπάνιο/ χώρος πλυντηρίου: Ελευθερώστε χώρο στην κουζίνα μετακινώντας το πλυντήριο στο μπάνιο. Αντικαταστήστε τα πλαστικά καλάθια των απλύτων με ψάθινα για να δημιουργήσετε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα και τοποθετήστε τις συσκευασίες των απορρυπαντικών σε μη εμφανές σημείο. Για να κερδίσετε χώρο για το άπλωμα των ρούχων, κρεμάστε από το ταβάνι μια απλώστρα οροφής σε στυλ ρετρό.

Υπνοδωμάτιο/μπουντουάρ: Εάν ο χώρος επαρκεί, κρεμάστε έναν σιδηρόδρομο και μια όμορφη κουρτίνα από οργάντζα ή ελαφρύ λινό ύφασμα κατά μήκος του υπνοδωματίου σας.  Πίσω της τοποθετήστε ένα τραπεζάκι καλλωπισμού και ένα μικρό σιδηρόδρομο ρούχων ή και μια κούκλα βιτρίνας για να αφήνετε τα ρούχα της μέρας ή για να κάνατε την κοπτοραπτική σας όταν χρειάζεται. Συμπληρώστε το μικρό σας καταφύγιο με μερικά κάδρα στον τοίχο που θα ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Καθιστικό/κρεβατοκάμαρα: Μαζί με έναν καλό καναπέ-κρεβάτι αγοράστε ένα υποπόδιο στο οποίο να μπορείτε να αποθηκεύετε εύκολα τα σκεπάσματα αντί να δημιουργούν σωρούς δεξιά κι αριστερά. Φτιάξτε έναν διακριτικό χώρο για την αποθήκευση των ρούχων που να ταιριάζει με το στυλ του υπόλοιπου καθιστικού, φροντίζοντας να έχουν απόσταση από τα κεντρικά σημεία του δωματίου (τηλεόραση, τζάκι κ.λπ.).

Το φωτιστικό που θα επιλέξετε για το πλάι του καναπέ πρέπει να είναι κατάλληλο για να παρακολουθείτε τηλεόραση και να διαβάζετε το βράδυ πριν τον ύπνο.

Συμβουλή: Εάν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε καναπέ-κρεβάτι σε μόνιμη βάση, επιλέξτε ένα μοντέλο με απλό μηχανισμό αναδίπλωσης που να παίρνει παχύ στρώμα (αφρού ή με ελατήρια). Επίσης, καλό είναι ο μηχανισμός αναδίπλωσης να είναι τέτοιος που το στρώμα να διπλώνει μόνο μία φορά στο εσωτερικό του καναπέ, ώστε το στρώμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα