Έξυπνες ιδέες για πρωτότυπες γιορτινές φωτογραφίες

Έξυπνες ιδέες για πρωτότυπες γιορτινές φωτογραφίες!

Αποτυπώστε χαρούμενες στιγμές που θα χαραχτούν για πάντα στη μνήμη σας ακολουθώντας τα παρακάτω έξυπνα tips!


Η ετήσια οικογενειακή φωτογραφία των Χριστουγέννων είναι μια μακρόχρονη παράδοση και αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο να αποτυπώνετε την ανάπτυξη των παιδιών σας από τη μια χρονιά στην άλλη. Ωστόσο, από Χριστούγεννα σε Χριστούγεννα, η κλασική, στυλιζαρισμένη πόζα καταλήγει να μοιάζει σχεδόν πάντα ίδια και επαναλαμβανόμενη...

Φέτος, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό για να κάνετε τις φωτογραφίες σας ξεχωριστές! Οι προτάσεις που ακολουθούν σας προσφέρουν μια σειρά εναλλακτικών επιλογών. Σπάστε τη μονοτονία και τολμήστε κάτι πιο δημιουργικό με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Διαφορετικά Χριστούγεννα

Πόσες φορές δεν είδαμε την ίδια, απαράλλαχτη φωτογραφία μιας χαμογελαστής οικογένειας που κάθεται στον καναπέ δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο; Για να κάνετε το καθιερωμένο αυτό πορτραίτο να ξεχωρίζει κάθε χρονιά, μπορείτε να ακολουθήσετε μια από τις παρακάτω συμβουλές:


• Προσθέστε ένα στοιχείο που να υποδεικνύει ποια χρονιά τραβήχτηκε η φωτογραφία.

• Συμπεριλάβετε κάτι ενδεικτικό για να σας θυμίζει ένα σημαντικό γεγονός της χρονιάς που κλείνει, για παράδειγμα μια επέτειο ή μια αποφοίτηση.

• Φορέστε κάτι εορταστικό, όπως αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια, ή ντυθείτε όλοι με ρούχα σε παρόμοια χρώματα.

• Ζητήστε από τα παιδιά σας να επιλέξουν για τη φωτογραφία ένα θέμα που θα αποκαλύπτει μια πτυχή της οικογενειακής σας ζωής.

Δοκιμάστε να μετατρέψετε τη φωτογραφία σας σε καρτούν, ζωγραφιά ή αφίσα, χρησιμοποιώντας εφαρμογές που θα βρείτε δωρεάν στο διαδίκτυο. Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι αυτές οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τα συναισθήματα που μοιράζεται η οικογένεια: τον ενθουσιασμό, την έκπληξη και τη θέρμη των γιορτών!

Χριστούγεννα: πριν και μετά

Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι γεμάτες μοναδικές στιγμές και εορταστικές συγκεντρώσεις ή δραστηριότητες. Αυτές αποτελούν εξαιρετική ευκαιρία για να αποτυπώσετε τα Χριστούγεννα με έναν πρωτότυπο τρόπο. Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, βγάλτε πολλές φωτογραφίες. Αιχμαλωτίστε το πνεύμα των Χριστουγέννων φωτογραφίζοντας την οικογένειά σας την ώρα που:

• ψήνετε μπισκότα ή ετοιμάζετε ένα γιορτινό τραπέζι

• στολίζετε το σπίτι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο

• λέτε τα κάλαντα

• απολαμβάνετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το γλυκό της γιαγιάς

• ανοίγετε δώρα

• ακολουθείτε μια δική σας, οικογενειακή παράδοση.

Βάλτε την φωτογραφική σας μηχανή σε λειτουργία «ριπής» ή συνεχούς λήψης για να τραβήξετε στη σειρά πολλές φωτογραφίες που θα είναι αυθόρμητες και θα δείχνουν τον ενθουσιασμό και το κέφι της οικογένειας χωρίς να είναι στημένες.

Φώτα, κάμερα...

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Για να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, κλείστε τα μεγάλα φώτα και αφήστε τα φωτάκια του δέντρου να σκορπίσουν τη λάμψη τους πάνω στα χαμογελαστά πρόσωπά σας. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε ακόμα πιο έντονη τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των φωτογραφιών σας ανάβοντας πολλά κεριά.

Χρησιμοποιήστε τεχνικές που σας προσφέρει η μηχανή σας, όπως το να βγάλετε φωτογραφίες χωρίς φλας, ή ακόμα, αν έχετε τη δυνατότητα, τραβήξτε φωτογραφίες με χαμηλή ταχύτητα κλείστρου, με χαμηλό φωτισμό ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να βρείτε στη φωτογραφική σας.

Πάμε!

Τραβήξτε τις φωτογραφίες σας

Βγάλτε τις φωτογραφίες σας από μια διαφορετική γωνία ή σε μια διαφορετική πόζα που όλοι θα δείχνουν χαρούμενοι και γελαστοί:

• από ψηλά: ανεβείτε σε μια καρέκλα ή σε μια σκάλα ώστε όλοι να κοιτάζουν προς τα πάνω

• όλοι ξαπλωμένοι στο πάτωμα με τα κεφάλια να ενώνονται σχηματίζοντας κύκλο

• σε σειρά ύψους σταθείτε ο ένας πίσω από τον άλλο, ο καθένας ξεπροβάλλοντας πίσω από την πλάτη του μπροστινού του

• χοροπηδώντας πιασμένοι από τα χέρια

• αγκαζέ ή αγκαλιασμένοι φορώντας τις πιτζάμες σας

Άλμπουμ με φωτογραφίες

Ένας υπέροχος τρόπος για να κρατήσετε την ανάμνηση των γιορτών ζωντανή είναι να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ με συλλογές από φωτογραφίες. Ένα τέτοιο άλμπουμ, βέβαια, είναι και μια καταπληκτική επιλογή για να κάνετε ένα προσωπικό δώρο σε συγγενείς που μένουν μακριά.

• οι 12 ημέρες των Χριστουγέννων –από το στόλισμα του δέντρου μέχρι τις πρώτες ημέρες μετά τις γιορτές

• τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού σας

• φωτογραφίες από ρεβεγιόν και από φιλοξενούμενους

• χριστουγεννιάτικες συνταγές – από το στάδιο της προετοιμασίας μέχρι το εορταστικό τραπέζι

• συμπεριλάβετε φωτογραφίες και από την υπόλοιπη χρονιά

Δημιουργήστε ένα κολάζ από φωτογραφίες, βάλτε το σε μια κορνίζα και δωρίστε το σε αγαπημένα πρόσωπα. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε και κοντινές φωτογραφίες για να έχετε ποικιλία. Γράψτε λεζάντες για τα πάντα: ονόματα των προσώπων που απεικονίζονται και τοποθεσίες, μαζί με αστεία σχόλια.

Χαμογελάστε!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα

Συν-δοκιμαστές Swiffer

Συν-δοκιμαστές Swiffer

"

Μόνο θετικά σχόλια έχω εισπράξει έως τώρα. Σε όποιους το έχω συστήσει και έχω δώσει δείγματα έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι ειδικά στους ιδιοκτήτες τετράποδων φίλων.... Η σκόνη κυριολεκτικά μαγνητίζεται με ένα πέρασμα...

"

απο Πρεσβευτή
ToulaM