Δουλειές των εορτών. Πως να αποφύγετε την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής!

Δουλειές των εορτών. Πως να αποφύγετε την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής!

Με καλό προγραμματισμό και έξυπνες λύσεις θα απαλλαγείτε από το τόσο κουραστικό τρέξιμο της τελευταίας στιγμής στις γιορτές!


Αρχίστε την αγορά δώρων από νωρίς.

Δεν υπάρχει λόγος να τρέχετε τελευταία στιγμή για δώρα, αφού κάτι τέτοιο θα σας αγχώσει και ίσως να μην βρείτε τελικά αυτό που ψάχνατε! Εάν είστε σίγουρες για το τι θέλετε να δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αγοράστε τα όσο πιο νωρίς γίνεται. Κάντε μία λίστα με όλα τα δώρα που έχετε να κάνετε και αρχίστε να τα αγοράζετε σταδιακά τουλάχιστον 2 με 3 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία που πρέπει να τα δωρίσετε.

Οργανώστε το γιορτινό σας τραπέζι 3 μέρες νωρίτερα.

Εάν σκοπεύετε να «ανοίξετε» το σπίτι σας για κάποιο δείπνο κατά τη διάρκεια των γιορτών, φροντίστε να το κάνετε οργανωμένα. Προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα (υλικά για μαγείρεμα, ποτά, γλυκά, υλικά για διακόσμηση τραπεζιού) τουλάχιστον 3 μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο σας δείπνο. Αφήστε για την προηγούμενη ημέρα μόνο όσα υλικά του γεύματος πρέπει να είναι φρέσκα, όπως τα λαχανικά για τις σαλάτες σας. Το να τα σκεφτείτε και να τα αγοράσετε όλα την προηγούμενη ή την ίδια μέρα θα σας στερήσει τη χαρά της προετοιμασίας και πιθανόν να μην έχει τα τέλεια αποτελέσματα που θα θέλατε για τους καλεσμένους σας.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση του σπιτιού.

Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο καλά! Ειδικά εάν έχετε παιδιά, το χριστουγεννιάτικο στόλισμα του σπιτιού πρέπει να γίνει νωρίς για να αποφευχθούν...οι απογοητεύσεις και τα παράπονα! Αν και είναι μία διαδικασία χρονοβόρα, όσο πιο πολύ την αναβάλλετε, τόσο πιο δύσκολη θα σας φανεί στο τέλος. Πραγματοποιήστε τη διακόσμηση των βασικών χριστουγεννιάτικων στοιχείων, όπως το χριστουγεννιάτικο δέντρο, από τις αρχές του Δεκεμβρίου. Μετά θα έχετε όλο το χρόνο με το μέρος σας να εμπλουτίσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με πιο όμορφους και διασκεδαστικούς τρόπους, όπως φτιάχνοντας διακοσμητικά αντικείμενα μαζί με τα παιδιά σας.

Φέτος τα Χριστούγεννα, ο χρόνος θα είναι με το μέρος σας !

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία