Δουλειές ή αγγαρείες;

Δουλειές ή αγγαρείες;

Το σπίτι, το βασίλειό σας. Αφιερώνετε πολλή από την ενέργειά σας στη φροντίδα του, αλλά η κούρασή σας εξαφανίζεται στην ιδέα και μόνο ότι θα το απολαύσετε, εσείς και η οικογένειά σας, καθαρό και τακτοποιημένο.


Όσο, όμως, και αν, για παράδειγμα, δε διανοείστε να εμπιστευθείτε τη φροντίδα και την απολύμανση του μπάνιου σε κάποιον άλλο, ειδικά από τότε που αποκτήσατε παιδιά, δύσκολα θα μας πείθατε ότι συμπαθείτε το καθάρισμα της λεκάνης ή το άδειασμα του κάδου απορριμμάτων!

Πώς μπορείτε να κάνετε τις «αγγαρείες» υποφερτές και τη ζωή σας πιο εύκολη; Κάνοντας κάποιες συχνότερα – και άλλες, πιο αραιά!

viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2902)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα
  • Για παράδειγμα, το συχνό άδειασμα του κάδου, μειώνει τις πιθανότητες να αναπτυχθούν μικρόβια και μούχλα επικίνδυνα για την υγεία της οικογένειάς σας – αλλά και την έξτρα δουλειά που θα είχατε αν έπρεπε να απολυμάνετε και τον κάδο.  
  • Με συχνή χρήση κάποιου απορρυπαντικού και απολυμαντικού μαζί στην λεκάνη μία φορά την ημέρα, κάνετε το «βαρύ» της καθάρισμα πολύ πιο εύκολο, αφού δεν προλαβαίνουν να αναπτυχθούν μικρόβια επικίνδυνα για την υγεία της οικογένειας σας.
  • Από την άλλη, επιλέγοντας προϊόντα-συμμάχους για το καθάρισμα, όπως το Viakal, που εμποδίζει την επανεμφάνιση της βρωμιάς και απομακρύνει δυσάρεστες οσμές και άλατα για 3x περισσότερο χρόνο, προκύπτει 3x λιγότερη αγγαρεία και 3x περισσότερος χρόνος να αφιερώσετε σε ασχολίες που προτιμάτε μακράν!

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα