Διαφορές μεταξύ μηνιαίας και εβδομαδιαίας λίστας super-market!

Διαφορές μεταξύ μηνιαίας και εβδομαδιαίας λίστας super-market!

Κάθε μέρα όλο και κάτι λείπει από το σπίτι! Πώς γίνεται αυτό; Ή δεν κάνετε λίστα super market ή απλά δεν έχετε οργανώσει σωστά τη λίστα σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για τα ψώνια του super market και θα βγείτε κερδισμένες!


Το super market πρέπει να έχει την...ημέρα του! Καθιερώστε συγκεκριμένη μέρα super market για να αποφύγετε ανώφελες επισκέψεις για κάθετι μικρό που ξεχάσατε.

Βέβαια, είναι πολλά τα πράγματα που χρειάζεται ένα σπίτι και πρέπει να θυμάστε τα πάντα! Για να μην ανακαλύπτετε ότι κάτι έχετε ξεχάσει γυρίζοντας από τα ψώνια, απλά πρέπει να αρχίσετε να κάνετε μια λίστα, είτε σε χαρτί, είτε ακόμα καλύτερα στο κινητό σας, που το έχετε πάντα μαζί σας.

Στη λίστα σας, χωρίστε τα πράγματα που χρειάζεστε αναλόγως με το που βρίσκονται, ώστε να μη γυρίζετε από τον ένα διάδρομο πίσω στον άλλο (π.χ. όλα τα τυριά και τα αλλαντικά μαζί στην λίστα, όλα τα λαχανικά μαζί, όλα τα καθαριστικά σπιτιού μαζί κ.λπ.).

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

Κυρίως, οργανώστε τη λίστα σας σε εβδομαδιαία και μηνιαία.

  • Η εβδομαδιαία λίστα του super-market θα πρέπει να περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε για την εβδομάδα που ακολουθεί. Αυτά δηλαδή που θα καταναλωθούν και θα σας χρειαστούν άμεσα. Σκεφτείτε τι θα μαγειρέψετε, αποφασίστε τα φαγητά της εβδομάδας, καταγράψτε όλα τα υλικά που χρειάζεστε και κάντε τις αγορές σας οργανωμένα και εύκολα.
  • Η μηνιαία λίστα του super-market θα πρέπει να περιλαμβάνει τα πράγματα του σπιτιού που έχουν αρχίσει να τελειώνουν και σίγουρα μέσα στο μήνα θα χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε. Μερικά από αυτά είναι αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, αλουμινόχαρτο και άλλα είδη της κουζίνας, απορρυπαντικά και καθαριστικά, χαρτικά κ.α. Αυτό που σίγουρα δε θα χρειαστεί να βάλετε στη λίστα σας για ένα πολύ μεγάλο διάστημα είναι το Fairy για πλύσιμο των πιάτων που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες!

Οργανωθείτε λοιπόν σωστά με τις κατάλληλες λίστες super market  και κερδίστε χρόνο για τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Καλά ψώνια!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

ασυμφωνω απολυτα!

  • Αναφορά

Η θεωρια ειναι ευκολη στην πραξη ειναι δυσκολο. .Οταν δεν ξερεις τι λεφτα θα εχεις αυριο...οταν πρεπει να παρεις πρωτα τα φαρμακα και μετα τα αλλα ...δεν μπορεις να αγορασεις ουτε για 2-3 μερες...μονο για μια μερα... Με ολο το σεβασμο σας λεω πως ειναι σημερα η ζωη ,ετσι πως ουτε στο πιο κακο ονειρο δεν την ειδα ...αλλα το ζω .

  • Αναφορά

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα