Βοηθήστε το πλυντήριό σας να «ζήσει» περισσότερο

Βοηθήστε το πλυντήριό σας να «ζήσει» περισσότερο

Είναι ένα από τα πολυτιμότερα αντικείμενα μέσα στο σπίτι και σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Φροντίστε το όπως πρέπει!


 1. Μην παραφορτώνετε τον κάδο. Τα ρούχα δεν θα καθαρίσουν σωστά και θα τσαλακώσουν. Επιπλέον, η κατανάλωση ενέργειας και νερού θα είναι η χαμηλότερη δυνατή, αν τηρήσετε το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος του προγράμματος.
 2. Αν πριν τοποθετήσετε τα ρούχα στον κάδο έχετε χρησιμοποιήσει πάνω τους καθαριστικά με οξέα, φροντίστε να τα ξεπλύνετε με νερό, πριν τα βάλετε στην πλύση. 
 3. Ξεχάστε τα καθαριστικά όπως η βενζίνη καθαρισμού, όταν σκέφτεστε το πλυντήριο σας. Η χρήση της ενδέχεται να του προκαλέσει βλάβες και δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις!
 4. Προσέχετε να μην μπαίνουν μέσα στον κάδο μαζί με τα ρούχα μεταλλικά αντικείμενα (κέρματα, συνδετήρες κτλ.) γιατί μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στον κάδο και αυτές στη συνέχεια να προκαλέσουν αλλοιώσεις στα ρούχα.
 5. Στα ρούχα που έχουν φερμουάρ, κλείστε το πριν τα βάλετε στο πλυντήριο. Αν κάποιο ρούχο έχει π.χ. μεταλλικά βαρίδια σε κορδόνια, τυλίξτε τα σε ένα πανάκι ώστε να μην κινδυνεύει ο κάδος από τα χτυπήματα.
 6. Χρησιμοποιείτε πάντα τη σωστή δόση απορρυπαντικού. Η υπερδοσολογία απορρυπαντικού, εκτός του ότι κοστίζει, μπορεί να προκαλέσει φθορά στον κάδο του πλυντηρίου σας. Προτιμήστε τις υγρές υπερσυμπυκνωμένες κάψουλες Ariel που έχουν από μόνες τους την ιδανική δοσολογία: 1 κάψουλα Ariel αρκεί για 1 πλύση! Και φυσικά,  κάθε κάψουλα Ariel προσφέρει 100% καθαριστική δράση, χωρίς να χάνετε ούτε μια σταγόνα. 
 7. Μετά το τέλος της πλύσης ελέγχετε προσεκτικά αν έχει μείνει κάποιο αντικείμενο στο λάστιχο της πόρτας.
 8. Μία φορά το μήνα περίπου επιλέξτε ένα πρόγραμμα για βαμβακερά με υψηλή θερμοκρασία ώστε να καθαρίζεται ο κάδος και να εξαλείφεται ο κίνδυνος να δημιουργηθούν μικρόβια ή δυσάρεστες οσμές, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επιλέγετε γενικά. 
 9. Αφαιρέστε και καθαρίστε με ζεστό νερό την θήκη του απορρυπαντικού και του μαλακτικού τακτικά, ώστε να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα.
 10. Για τον καθαρισμό του εξωτερικού του πλυντηρίου στα σημεία των κουμπιών χειρισμού επιλέξετε ένα απαλό καθαριστικό και αφήστε απολύτως στεγνή την περιοχή σκουπίζοντάς την με ένα μαλακό πανί.
 11. Ξεβιδώνετε τακτικά και καθαρίζετε το φίλτρο της αποχέτευσης. Προσέξτε όταν το ξεβιδώνετε γιατί θα αρχίσουν να τρέχουν νερά. Κάντε το σιγά-σιγά.
 12. Ρυθμίστε τα πόδια του, ώστε να ακουμπάει σωστά στο πάτωμα και να μην κινείται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.
Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ευχαριστουμε για το χρησιμο άρθρο

 • Αναφορά

επισης, καλο ειναι να μην αγηνουμε τα ρουχα πολυ ωρα οταν τελειωσει το προγραμμα να τα απλωσουμε γιατι χαλαει ο καδος. οσο πιο γρηγορα απλωθουν, τοσο το καλυτερο, ειδικα αν ειναι πετσετες

 • Αναφορά

Επισης τωρα που ειναι και χειμωνα, να βγαζουμε και τα χαρτομαντιλα που ειναι στης τσεπες γιατι αφυνουν χνουδια μετα!

 • Αναφορά

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή