Βασικοί κανόνες για απόλυτη ασφάλεια στο μπάνιο σας

Βασικοί κανόνες για απόλυτη ασφάλεια στο μπάνιο σας

Καθαριότητα, φρεσκάδα, υγιεινή: οι τρεις απαράβατοι κανόνες που πρέπει να χαρακτηρίζουν πάντα το χώρο του μπάνιου. Εξίσου μεγάλη σημασία, όμως, έχει και η διατήρηση κανόνων ασφαλείας για την αποφυγή απροόπτων στο χώρο του μπάνιου.


Υπάρχουν απλοί βασικοί κανόνες προστασίας ώστε να είναι απόλυτα ασφαλές το μπάνιο σας, ειδικά εάν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι.

viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2902)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα
  • Απομακρύνετε αιχμηρά αντικείμενα (ψαλιδάκια, τσιμπιδάκια, λίμες, ξυραφάκια), φάρμακα ή καυστικά υλικά (ασετόν, καθαριστικά) από συρτάρια και ντουλάπια προσβάσιμα σε παιδιά.
  • Εξηγήστε στα παιδιά ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά την ώρα που κάνουν μπάνιο για να μην γλιστρήσουν, ενώ χρήσιμο είναι να προμηθευτείτε ένα ειδικό αντιολισθητικό χαλάκι. Προσοχή, το αντιολισθητικό χαλάκι μπορεί να αποτελέσει πηγή μικροβίων από υπολείμματα σαπουνιού. Προτείνουμε να το καθαρίζετε συχνά με ζεστό νερό και κάποιο καθαριστικό με απολυμαντική δράση.
  • Φροντίστε να είναι καλυμμένες οι πρίζες του μπάνιου με το ειδικό σκέπαστρο και τονίστε στα παιδιά πόσο επικίνδυνος είναι ο συνδυασμός ρεύματος και νερού.
  • Καθαρίζετε συχνά τις σωληνώσεις και τα σιφόνια για να αποφύγετε δυσάρεστες οσμές. Χρησιμοποιήστε ειδικά υγρά με διάλυμα από σόδα ή απλά λευκό ξίδι και ζεστό νερό (το ρίχνετε στο σιφόνι μέχρι να αφρίσει και το ξεβγάζετε με τρεχούμενο ζεστό νερό).
  • Διατηρήστε τα είδη υγιεινής και τα πλακάκια πεντακάθαρα, χωρίς άλατα και μικρόβια χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο, ισχυρό προϊόν που όμως σέβεται τις επιφάνειές τους, όπως το Viakal κατά των αλάτων για το μπάνιο αλλά και την κουζίνα. Διατηρώντας τα είδη υγιεινής και τα πλακάκια πεντακάθαρα και αστραφτερά χωρίς πουρί, άλατα και θαμπάδα ακόμη περισσότερο χρόνο.
  • Μην αφήνετε νωπά ή βρεγμένα χαλάκια και πετσέτες γιατί θα αρχίσουν να μυρίζουν άσχημα, ενώ μπορεί και να μουχλιάσουν.
  • Αερίζετε συχνά το χώρο του μπάνιου για να αποφύγετε την υγρασία.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα