Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τις τρίχες που αφήνουν πίσω τα κατοικίδια ζώα.

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τις τρίχες που αφήνουν πίσω τα κατοικίδια ζώα.

Εάν τα κατοικίδιά σας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της οικογένειάς σας, τότε θα είστε πιθανώς εξοικειωμένοι με την επιπλέον καθαριότητα που απαιτείται, για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και αστραφτερό, όταν αυτά τριγυρίζουν σε αυτό.


Μερικά απλά βήματα θα αλλάξουν αποτελεσματικά τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις τρίχες και τους λεκέδες που αφήνουν πίσω τους τα κατοικίδια.

Αποθηκεύστε τα καθαριστικά προϊόντα σε στρατηγικά σημεία.

Γνωρίζετε πως τα κατοικίδια προτιμούν συγκεκριμένα σημεία στο σπίτι σας: την καρέκλα που έχουν επιλέξει για να κοιμηθούν ή μια γωνία στο σαλόνι από όπου μπορούν να παρατηρούν τα πάντα χωρίς να τα ενοχλεί κανείς. Κάποιες περιοχές έχουν τη τάση να λερώνονται πιο γρήγορα, όπως η περιοχή όπου τρώνε ή η περιοχή γύρω από την άμμο της γάτας. Τα χαλάκια εισόδου, είτε στην κεντρική είσοδο είτε κοντά στα παράθυρα, θα είναι επίσης οι πρώτες περιοχές που θα λερωθούν με αποτυπώματα από πατούσες, όταν το κατοικίδιό σας επιστρέψει από τον περίπατό του έξω.

Για να αντιμετωπίσετε την ακαταστασία που δημιουργούν τα κατοικίδια ζώα, αποθηκεύστε στα πολυσύχναστα αυτά στρατηγικά σημεία καθαριστικά προϊόντα. Θα μπορείτε έτσι να καθαρίζετε τους λεκέδες και να μαζεύετε τις τρίχες τακτικά, αμέσως μόλις τα αντιληφθείτε. Καθαρίζοντας αμέσως, θα αποφύγετε ξεραμένους λεκέδες, οι οποίοι είναι πιο δύσκολο να αφαιρεθούν και ενδέχεται να απαιτούν τρίψιμο. Όσον αφορά τις τρίχες από τα κατοικίδια ζώα, το γρήγορο και συχνό καθάρισμα θα μειώσει τις πιθανότητες να διασκορπιστούν οι τρίχες σε όλο το σπίτι. Για παράδειγμα, τοποθετήστε τη σκούπα Swiffer πίσω από μια κουρτίνα στην είσοδο και κρύψτε ένα μαγικό φτερό  Swiffer πίσω από ένα μαξιλάρι ή ένα βιβλίο στο ράφι, κοντά στο σημείο που κοιμάται το κατοικίδιό σας. Η σκούπα Swiffer και το μαγικό φτερό Swiffer μαγνητίζουν και απομακρύνουν 3 φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με την παραδοσιακή σκούπα/ξεσκονόπανο.

Επιλέξτε την κατάλληλη μέθοδο καθαρίσματος για κάθε ανάγκη

Εδώ θα βρείτε μια σειρά από ανάγκες για καθαριότητα και την αντίστοιχη λύση τους.

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(757)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Τρίχες από τα κατοικίδια: Χρησιμοποιήστε ένα στεγνό, συνθετικό πανάκι με μακριές ίνες, για να μαζέψετε τις τρίχες που το κατοικίδιό σας χάνει κατά τη διάρκεια του χρόνου. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό την εποχή που αλλάζουν τρίχωμα. Για να παγιδεύσετε καλύτερα τις τρίχες, καθαρίστε το πάτωμα με τη σκούπα Swiffer, που είναι εξοπλισμένη με ένα τρισδιάστατο, στεγνό ύφασμα, και ξεσκονίστε τα έπιπλα και τα υφάσματα με το μαγικό φτερό Swiffer, που περιέχει χιλιάδες χνουδωτές ίνες.

Περιοχές με το φαγητό και την άμμο τους: Πρακτικά, πρέπει να μαζεύετε όλα τα μικρά κομμάτια τροφής και απορριμμάτων που πέφτουν στο πάτωμα κάθε φορά που το κατοικίδιο σας περνάει από εκεί. Για να μη σκύβετε διαρκώς, χρησιμοποιήστε μια σκούπα με μεγάλο κοντάρι και νωπό πανάκι, την οποία θα έχετε αποθηκεύσει κάπου κοντά. Η σκούπα Swiffer με το νωπό πανάκι σφουγγαρίσματος είναι ιδανική για τις περιοχές όπου τρώνε τα κατοικίδια. Συγκεντρώνει τα μικρά απορρίμματα και σφουγγαρίζει το πάτωμα, όλα με ένα πέρασμα.

Πατημασιές από λάσπη: Εδώ πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα νωπό πανάκι, για να απομακρύνετε τη βρωμιά που το κατοικίδιό σας έφερε γυρίζοντας χαρούμενο από την περιπλάνησή του έξω. Αναζητήστε μια λύση χωρίς κουβά σφουγγαρίσματος και θα απαλλαγείτε από τον μπελά του πλυσίματος και στεγνώματος της χρησιμοποιημένης σφουγγαρίστρας. Δοκιμάστε τη σκούπα Swiffer με νωπό πανάκι έτοιμο για χρήση. Θα κάνει τη δουλειά σε δύο ή τρία περάσματα, απομακρύνοντας τη βρωμιά με την ειδική ύφανση της επιφάνειας του.

Αλλεργιογόνα από κατοικίδια: Τα κατοικίδια δεν αφήνουν μόνο τρίχες και λεκέδες. Αφήνουν επίσης αόρατα σωματίδια και παράσιτα. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το σημαντικό ζήτημα, απομακρύνετε τα αλλεργιογόνα με τη σκούπα Swiffer και το μαγικό φτερό Swiffer που εξυπηρετούν  αυτήν ακριβώς τη λειτουργία, αφού μαγνητίζουν και παγιδεύουν σκόνη και αλλεργιογόνα για άψογη καθαριότητα.

Συγχαρητήρια!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

δεν νομίζω να υπάρχει πιο έξυπνο και χρήσιμο προιόν απο το swiffer

  • Αναφορά

δεν νομίζω να υπάρχει πιο έξυπνο και χρήσιμο προιόν απο το swiffer

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα