Αλλεργίες από τους φίλους μας τα κατοικίδια και πώς τις αντιμετωπίζουμε

Αλλεργίες από τους φίλους μας τα κατοικίδια και πώς τις αντιμετωπίζουμε

Για να μπορούμε να ζήσουμε κάτω από την ίδια στέγη με τους αγαπημένους τετράποδους φίλους μας χρειάζεται να τα αγαπάμε, να τα φροντίζουμε και να κρατάμε καθαρό το χώρο τους.


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θέλουμε να βάλουμε στη ζωή μας ένα ζωάκι. Ο κυριότερος είναι η συντροφιά και το παιχνίδι μαζί τους.

Ανάλογα με τον τρόπο ζωής, το χαρακτήρα και τις προτιμήσεις μας, επιλέγουμε το κατοικίδιο που πιστεύουμε ότι θα ταιριάξει με εμάς και τις συνήθειές μας. Επίσης θα πρέπει να είμαστε αρκετά οργανωτικές, καθώς και να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας ακόμα πιο σχολαστικό πρόγραμμα καθαριότητας του χώρου στον οποίο συμβιώνουμε.

Τι γίνεται όμως όταν διαπιστώνουμε ότι εμφανίζουμε αλλεργίες από τους ανιδιοτελείς αυτούς φίλους μας; Και πώς θα αποκλείσουμε το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του από το σπίτι μας;

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Μέχρι πρόσφατα ο κόσμος πίστευε ότι η ίδια η τρίχα του ζώου ήταν η αιτία για τις διάφορες αλλεργίες που κατά καιρούς εμφανίζαμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι από μόνες τους δεν είναι σημαντικοί αλλεργιογόνοι παράγοντες. Τα προβλήματα που δημιουργούν στα αλλεργικά άτομα οφείλονται κυρίως στο ότι μεταφέρουν τους αλλεργιογόνους παράγοντες, όπως δέρμα ή σάλιο, καθώς και άλλα αλλεργιογόνα, άσχετα με το ζώο (σκόνη, γύρη κ.ά.).

Γι' αυτό φροντίζουμε να ξεσκονίζουμε καλά το χώρο μας, να αερίζουμε επαρκώς όλο το σπίτι, να πλένουμε συχνά και σε υψηλές θερμοκρασίες λευκά είδη και υφάσματα, να καθαρίζουμε με το ειδικό αυτοκόλλητο ρολό τους καναπέδες και τέλος να χτενίζουμε συνεχώς το κατοικίδιό μας και στη συνέχεια με μια πετσέτα να απομακρύνουμε όσες τρίχες δεν έχουν πέσει με το βούρτσισμα.

Προφυλαχτείτε από τις αλλεργίες που προκαλούν τα ακάρεα της σκόνης με το σύστημα ξεσκονίσματος Swiffer που αφήνει πεντακάθαρη κάθε επιφάνεια του σπιτιού. To Swiffer, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του, μαγνητίζει και φυλακίζει 2Χ περισσότερη σκόνη από μία παραδοσιακή σκούπα ή ξεσκονόπανο.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα