Αλλάξτε μορφή στα παλιά σας σεντόνια

Αλλάξτε μορφή στα παλιά σας σεντόνια

Αξιοποιείστε τα παλιά σας σεντόνια φτιάχνοντας μόνες σας διακοσμητικά μαξιλάρια.


Κάποια σεντόνια τα αγαπάτε μεν για τα έντονα χρώματα τους και τα σχέδια, αλλά έχουν πλέον φθαρεί και πρέπει να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να τα αποχωριστείτε. Όχι όμως τελείως! Μπορείτε να κρατήσετε ένα μέρος τους κοντά σας μετατρέποντας τα σε μαξιλάρια για τον καναπέ της βεράντας, της αυλής, της κούνιας.

  • Ξεχωρίστε τα σημεία τους που δεν έχουν υποστεί αλλοιώσεις από το χρόνο, τοποθετήστε το μαξιλάρι που θα χρησιμοποιήσετε πάνω τους, μετρήστε γύρω από το μαξιλάρι υπολογίζοντας και λίγο παραπάνω για να το ράψετε και κόψτε τη διάσταση που χρειάζεστε.
  • Διπλώστε στα δύο το κομμένο κομμάτι και ράψτε το γύρω-γύρω όλο αν θέλετε (αφού το φορέσετε στο μαξιλάρι) ή αλλιώς βάλτε φερμουάρ σε μία πλευρά του. Είναι έτοιμο!

Συνδυάστε πολλά χρώματα μαζί ή τελείως διαφορετικά σχέδια και δώστε το δικό σας προσωπικό στυλ στο χώρο σας. Τα υφάσματα των σεντονιών είναι δροσερά, ευχάριστα στην αφή και φιλικά με την επιδερμίδα. Γι’ αυτό, να είστε σίγουρες ότι θα τα χαρείτε πολύ με την καινούρια τους μορφή.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 

 

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα