Αλλαγές στη βεράντα

Αλλαγές στη βεράντα

Κάντε τη βεράντα ή τον κήπο σας μία όαση, ανανεώστε τα με εύκολους, ανέξοδους τρόπους ή φέρτε ακόμη και τον "κήπο" μέσα στο σπίτι αλλάζοντας την εικόνα του σπιτιού σας.


  • ∆ώστε χρώµα καλοκαιριού µε µπλε κούπες που θα αφήσετε σε κοινή θέα πάνω σε ένα τραπεζάκι ή τρόλεϊ στην βεράντα για να προσφέρετε ένα δροσερό τσάι.

 

  • Βάλτε πολύχρωμα καλύμματα στα μαξιλάρια σας στις καρέκλες και στις  πολυθρόνες κήπου, που θα φτιάξετε από τα παλιά βαμβακερά χρωματιστά μπλουζάκια που δεν φοράτε πια.

 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Αξιοποιήστε ότι παλιό σκεύος κουζίνας έχετε για πέταμα και μετατρέψτε το σε γλάστρα! Αφήστε το να φιλοξενήσει ανθισμένα λουλούδια και να βρει μία καινούρια… ζωή.

 

  • ∆ηµιουργήστε συνθέσεις µε µικρά βάζα ή γλαστράκια σε δίσκους, που θα εναποθέσετε απλά σε µια καρέκλα και φέρτε τα όποια στιγμή αποφασίσετε μέσα στο σπίτι! 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα