aνανεώστε-το-σπίτι-σας-απλά-και-οικονομικά

Ανανεώστε το σπίτι σας απλά και οικονομικά!

Θα θέλατε να ανανεώσετε το σπίτι σας χωρίς πολύ κόπο και κόστος;


Η εικόνα του σπιτιού σας είναι φυσικά πολύ σημαντική για εσάς. Δεν θέλετε όμως να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ακριβά διακοσμητικά αντικείμενα για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας.

Ακολουθήστε αυτές τις γρήγορες και απλές ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας.

viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2899)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα
  • Ένα λαμπρό παράδειγμα: Τα άλατα και τα στίγματα νερού κάνουν την κουζίνα ή το μπάνιο σας να δείχνουν λιγότερο τέλεια. Γνωρίζατε όμως ότι το Viakal αφαιρεί αμέσως τα άλατα; Και όχι μόνο αυτό, αλλά χάρη στην έξυπνη τεχνολογία απώθησης νερού που έχει ενσωματωθεί στη σύνθεσή του, το Viakal προστατεύει τις επιφάνειές σας για τριπλάσιο χρονικό διάστημα, διατηρώντας τα πάντα λαμπερά κάθε μέρα. Κάντε λοιπόν το μπάνιο και την κουζίνα σας να λάμπουν από καθαριότητα, και θα φαίνονται σχεδόν ολοκαίνουρια! Και μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Viakal σε τακτική βάση, εφόσον η σύνθεσή του για διαρκή προστασία αφαιρεί αποτελεσματικά τα άλατα χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες.
  • Τα αξεσουάρ δεν αναδεικνύουν απλώς τα ρούχα σας. Μια καινούρια ζώνη ή ένα φουλάρι μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν ένα σύνολο. Με τον ίδιο τρόπο, τα αξεσουάρ μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά και σε έναν χώρο. Με σχετικά χαμηλό κόστος θα μπορούσατε να αλλάξετε την όψη του σαλονιού σας, για παράδειγμα με καινούρια μαξιλάρια. Τι θα λέγατε για καινούρια δοχεία για τη ζάχαρη και τον καφέ στην κουζίνα; Ή για ένα πολύχρωμο ριχτάρι που θα δώσει νέα όψη στον καναπέ σας;
    Γρήγορη συμβουλή: Για να χαρίσετε στο μπάνιο σας άρωμα φρεσκάδας, δοκιμάστε το νέο Viakal με τη φρεσκάδα του Ambi Pur.
  • Γεννηθήτω φως. Ο κατάλληλος φωτισμός δικαιολογημένα αποτελεί το μυστικό όπλο πολλών διακοσμητών, αφού μπορεί πραγματικά να αλλάξει όλη την όψη και την αίσθηση ενός χώρου. Ο ιδανικός συνδυασμός είναι να έχετε φωτισμό για τη δημιουργία χαλαρής ατμόσφαιρας και φωτισμό κατάλληλο για διάβασμα ή μαγείρεμα. Αν έχετε κήπο, θα μπορούσατε να τον φωταγωγήσετε τη νύχτα: έτσι το σπίτι σας θα φαίνεται μεγαλύτερο!
  • Δώστε βάση στα υφάσματα. Το υπνοδωμάτιο μπορεί να μεταμορφωθεί με καινούρια καλύμματα και σεντόνια. Τι θα λέγατε να ανανεώσετε το μπάνιο σας με καινούριες, αφράτες πετσέτες; Ακόμα και ένα ζευγάρι ανοιχτόχρωμες πετσέτες κουζίνας θα δώσουν μια διαφορετική άποψη στην κουζίνα σας.
  • Ο πόλεμος κατά της ακαταστασίας. Ένας εντελώς δωρεάν τρόπος να μεταμορφώσετε το σπίτι σας είναι να αντιμετωπίσετε την ακαταστασία. Ξεχωρίστε σε τρεις στοίβες όλα τα αντικείμενα που δεν έχουν θέση πουθενά – μία με αντικείμενα που θα κρατήσετε, μία που θα χαρίσετε και μία που θα ανακυκλώσετε ή θα πετάξετε. Δείξτε αποφασιστικότητα – μάλλον δεν χρειάζεστε εκείνο το περιοδικό που μαζεύει σκόνη από πέρυσι!

Τώρα που εξοικονομήσατε κάποια χρήματα για την ανανέωση του σπιτιού σας, μπορείτε να αγοράσετε εκείνη την καταπληκτική τσάντα που ονειρευόσασταν!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα