8 συμβουλές για οργανωμένο παιδικό γραφείο

8 συμβουλές για οργανωμένο παιδικό γραφείο!

Ένας καλά οργανωμένος χώρος μελέτης βοηθάει τα παιδιά να αφοσιωθούν στα μαθήματά τους. Δείτε πώς θα το πετύχετε!


Αφού επιλέξετε το κατάλληλο γραφείο για το παιδί σας και προσαρμόσετε σωστά την καρέκλα του, εφαρμόστε μερικές από τις παρακάτω συμβουλές ώστε το γραφείο του να είναι πάντα σε τάξη.

Ένα καθαρό και τακτοποιημένο γραφείο δείχνει σαφώς καλύτερο και συμβάλλει στο να επικεντρωθεί το παιδί στο διάβασμά του. Επίσης, αυξάνει τα επίπεδα παραγωγικότητας, την προσοχή και τη συγκέντρωση (αφού δεν υπάρχει ακαταστασία στο οπτικό πεδίο του παιδιού), αλλά και τη σωστή στάση του σώματος - ό,τι εύχεται κάθε μητέρα!

Μυστικά οργάνωσης:

• Προμηθευτείτε κουτιά για να φυλάσσετε είδη γραφείου και άλλα μικροπράγματα. Απλά χαρτόκουτα, τενεκεδάκια από κονσέρβες και γυάλινα μπολ είναι ό,τι πρέπει.

• Αγοράστε τα βασικά είδη γραφείου για οργανωμένη δουλειά, όπως συρραπτικό, συνδετήρες, διαφάνειες, αυτοκόλλητα χαρτάκια και περφορατέρ.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

• Προσθέστε έναν πίνακα ανακοινώσεων πάνω από το γραφείο για σημειώσεις και υπενθυμίσεις.

• Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένας κάδος απορριμάτων σε κοντινή απόσταση.

• Τοποθετήστε μία συσκευασία υγρά μαντηλάκια πάνω στο γραφείο, ώστε να μπορείτε να καθαρίζετε οποιαδήποτε στιγμή.

• Προσθέστε ένα ράφι για φακέλους και βιβλία.

• Κρατήστε μακριά αντικείμενα που αποσπούν την προσοχή (π.χ. παιχνίδια, διακοσμητικά και κορνίζες).

• Τοποθετήστε κοντά στο γραφείο έναν κάδο ανακύκλωσης και ενθαρρύνετε το παιδί σας να ανακυκλώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα παλιά άχρηστα χαρτιά ή άλλα ανακυκλώσιμα αντικείμενα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

μικρές και απλές συμβουλές οι οποίες όμως μποούν να βοηθήσουν πολύ !

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω