5 μυστικά που κάνουν  το σίδερο πιο εύκολο από ποτέ.

5 μυστικά που κάνουν το σίδερο πιο εύκολο από ποτέ.

Το σίδερο δεν είναι συνήθως μία από τις αγαπημένες μας δουλειές. Όμως, υπάρχουν κάποιες συμβουλές που μπορούν να κάνουν τη διαδικασία του σιδερώματος πιο εύκολη από ποτέ!


Σπρέι νερού

Ψεκάστε το ρούχο με λίγο νερό πριν το σιδερώσετε. Το σίδερο θα «κυλήσει» πιο εύκολα ειδικά στα ρούχα που είναι ιδιαίτερα τσαλακωμένα. Επειδή το σίδερο και το ψέκασμα με νερό προκαλούν υγρασία στα ρούχα σας, μην τα τοποθετήσετε μέσα στην ντουλάπα ή τα συρτάρια σας κατευθείαν, αλλά μετά από μισή ώρα.

Οδηγίες ρούχων

Όσο καλά κι αν νομίζετε ότι γνωρίζετε ένα ύφασμα, μπορεί να «κρύβει» κάποιο υλικό που καταστρέφεται με λάθος θερμοκρασία. Για να είστε σίγουρες, συμβουλεύεστε πάντα τις ετικέτες των ρούχων πριν επιλέξετε το πρόγραμμα σιδερώματος.

Σιδερώστρα

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Ρυθμίστε τη σιδερώστρα σας στο κατάλληλο για εσάς ύψος- το λάθος ύψος μπορεί να σας κουράσει περισσότερο από όσο καταλαβαίνετε. Το σωστό ύψος της σιδερώστρας είναι γύρω στη μέση σας ώστε ούτε να σκύβετε, ούτε να λυγίζετε υπερβολικά τους αγκώνες σας για να σιδερώσετε. Επίσης, προτιμήστε μία σιδερώστρα που διαθέτει καλά επενδεδυμένη και μεγάλη επιφάνεια σιδερώματος.

Βοηθητικό πανί

Εάν δεν είστε σίγουρες για το πως θα αντιδράσει ένα ρούχο σε συγκεκριμένη θερμοκρασία, τοποθετήστε από πάνω του ένα λεπτό βοηθητικό πανάκι και σιδερώστε το με ασφάλεια. Εναλλακτικά, δοκιμάστε να σιδερώσετε πάνω σε μία κρυφή περιοχή του ρούχου και δείτε τη συμπεριφορά του.

Λεκέδες και σίδερο

Ποτέ μην σιδερώνετε επάνω σε λεκέ που έχει μείνει πάνω στο ρούχο. Κάτι τέτοιο «κλειδώνει» το λεκέ στο ύφασμα και η αφαίρεσή του μπορεί να γίνει αδύνατη. Για να μην βρεθείτε σε θέση να σιδερώσετε ρούχα με λεκέδες, χρησιμοποιήστε για την απομάκρυνση των λεκέδων τις υγρές υπερσυμπυκνωμένες κάψουλες Ariel που σας εξασφαλίζουν εκπληκτική καθαριότητα σε κάθε πλύση! 100% καθαριστική δράση με 0% σπατάλη για πραγματική οικονομία!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Επίσης μπορούμε να στρώσουμε αλουμινόχαρτο κάτω από το σιδερόπανο, για να πιο γρήγορο σιδέρωμα.

  • Αναφορά

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή