3 συμβουλές για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στο πλύσιμο των ρούχων!

3 συμβουλές για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στο πλύσιμο των ρούχων!

Το πλύσιμο των ρούχων φαίνεται απλή υπόθεση. Όμως, για να έχετε άψογα αποτελέσματα πρέπει να «κατακτήσετε» το σωστό συνδυασμό απορρυπαντικού και προγράμματος πλύσης και να υιοθετήσετε τις 3 ακόλουθες συμβουλές κατά το πλύσιμο.


Υπερφόρτωση πλυντηρίου

Στην προσπάθειά σας να εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και χρήματα, μπορεί να γεμίζετε το πλυντήριό σας περισσότερο από το κανονικό. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μην καθαριστούν σωστά ή να φθαρούν τα ρούχα σας και να προκληθούν βλάβες ακόμα και στο πλυντήριό σας. Σε κάθε πλύση ο κάδος δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα κιλά ρούχων που προβλέπονται από τη συσκευή σας.

Λάθος πρόγραμμα πλύσης

Για να βάζετε το σωστό πρόγραμμα πλυντηρίου πρέπει να διαχωρίζετε σωστά τα ρούχα σας ανάλογα με το χρώμα και το ύφασμά τους. Φυσικά, πρέπει να συμβουλεύεστε τις ετικέτες των ρούχων, για να επιλέγετε τη σωστή θερμοκρασία και πρόγραμμα πλύσης. Προσοχή στα ευαίσθητα ρούχα και στα ρούχα που ξεβάφουν ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Δοσολογία απορρυπαντικού

Η σωστή ποσότητα απορρυπαντικού είναι απαραίτητη για το αποτελεσματικό πλύσιμο των ρούχων σας στο πλυντήριο. Η υπερβολική ποσότητα δεν επιτρέπει στα ρούχα σας να ξεβγαλθούν καλά και έτσι υπολείμματα απορρυπαντικού μένουν μετά το πλύσιμο και στα ρούχα σας αλλά και στο πλυντήριό σας. Η μικρή ποσότητα απορρυπαντικού δεν καθαρίζει σωστά τα ρούχα και μπορεί να συσσωρεύσει υπολείμματα σκληρού νερού ή βρωμιάς στο πλυντήριό σας.

Για να διασφαλίσετε τη σωστή δοσολογία στο πλύσιμο των ρούχων σας, χρησιμοποιήστε τις υγρές υπερσυμπυκνωμένες κάψουλες Ariel. 1 κάψουλα Ariel αρκεί για 1 ολόκληρη πλύση! Απλά τοποθετήστε την στο πίσω μέρος του άδειου κάδου και μετά βάλτε τα ρούχα πάνω από την κάψουλα. Έτσι απλά θα έχετε 100% καθαριστική δράση και 0% σπατάλη σε κάθε πλύση!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Για ποσα κιλα ρουχα ειναι η καψουλα γιατι εγω εχω 11ρι πλυντήριο

  • Αναφορά

Καλημέρα σσς! Χρησιμοποιώ τις κάψουλες σε ζελατίνη στους 40° αλλα καθε φορά στο τελος της πλησεις μενει η λιωμενη ζελατινη στο κολάρο της πορτας. Γιατι? :( Ευχαριστώ πολυ!

  • Αναφορά

Πόσα είναι τα σωστά ml υγρού απορρυπαντικού Ariel για 8 κιλό πλυντήριο σε κάθε πλύση?

  • Αναφορά

ariel = n1 ariel= n1

  • Αναφορά

Ariel! To agapimeno aporrupantiko ths mamas mou! Kai diko mou!

  • Αναφορά

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή