3 Κόλπα για καθαρή κουζίνα χωρίς κόπο

3 Κόλπα για καθαρή κουζίνα χωρίς κόπο

Η καθαριότητα της κουζίνας είναι μια ιστορία χωρίς τέλος. Μετά από κάθε γεύμα ξέρετε ότι θα πρέπει να γίνουν όλα από την αρχή.


Εδώ θα βρείτε 3 βήματα, για να οργανώσετε τις δουλειές σας και να εξοικονομήσετε χρόνο, μετατρέποντας την καθαριότητα της κουζίνας σε μια αποδοτική και γρήγορη ρουτίνα.

1ο βήμα: Καθαρίζετε καθ' όλη τη διάρκεια

Είτε είστε φανατικοί της μαγειρικής είτε απλά λάτρεις του φαγητού, θα έχετε πιθανώς δει σεφ να μαγειρεύουν στην τηλεόραση. Έχετε παρατηρήσει πως καθαρίζουν διαρκώς και βγάζουν από την μέση εργαλεία που δεν χρειάζονται πια, καταλήγοντας σε ένα καθαρό τραπέζι, όταν πια το φαγητό είναι έτοιμο; Οι καλύτεροι επαγγελματίες χρησιμοποιούν αυτό το κόλπο: καθαρίζουν ενώ μαγειρεύουν. Γιατί δεν αντιγράφετε αυτή τους την τεχνική;

 √ Αρχικά και ενώ προετοιμάζετε το φαγητό, ξεπλύντε τα μαγειρικά σκεύη που δεν χρησιμοποιείτε πια ή τοποθετείστε τα κατευθείαν στο πλυντήριο πιάτων. Βάλτε στην άκρη τα υλικά, αφού τα χρησιμοποιήσετε. Καθαρίστε τον πάγκο εργασίας και τις επιφάνειες κοπής αμέσως μόλις το φαγητό είναι έτοιμο για μαγείρεμα. Τοποθετήστε το βιβλίο μαγειρικής σας πίσω στο ράφι. Θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας, όταν τελειώσει το γεύμα.

 √ Αφού σερβίρετε το φαγητό, γεμίστε απευθείας τα σκεύη με νερό, προσθέτοντας μια σταγόνα Fairy Ultra. Αφήστε τα να μουλιάσουν στο νεροχύτη κατά τη διάρκεια του γεύματος - το πλύσιμο θα γίνει έτσι πολύ ευκολότερο.

√ Κατά τη διάρκεια του γεύματος, τοποθετείτε σταδιακά στη θέση τους τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πλέον. Μαζέψτε τα πιάτα του ορεκτικού, όταν σερβίρετε το κυρίως πιάτο, και στη συνέχεια τα πιάτα του κυρίως, όταν σερβίρετε το επιδόρπιο. Μην πηγαίνετε πουθενά με άδεια χέρια. Με αυτόν τον τρόπο, όταν τελειώσει το γεύμα, θα έχετε πολύ λιγότερα πράγματα να φέρετε και το τραπέζι και τα σουπλά θα καθαρίσουν σε πολύ λίγο χρόνο.

2ο βήμα Αποσυμφορήστε τον πάγκο της κουζίνας

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

Ο καθαρός πάγκος κουζίνας επιτρέπει ένα γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα, χωρίς να χρειάζεται να τοποθετήσετε τα αντικείμενα από τη μια επιφάνεια στην άλλη, προκειμένου να καθαρίσετε. Κατά γενικό κανόνα, προσπαθήστε να τοποθετείτε όσο περισσότερα αντικείμενα μπορείτε στα ράφια ή στα ντουλάπια, για να ελευθερώνετε χώρο στο τραπέζι και τον πάγκο της κουζίνας. Δεν χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση τον παρασκευαστή ζυμαρικών ή το σουρωτήρι για τα ποσέ αυγά, έτσι δεν είναι; Κρατήστε ό,τι χρησιμοποιείτε καθημερινά και τοποθετήστε ό,τι χρησιμοποιείτε λιγότερο συχνά στα υψηλότερα ράφια ή σε μέρη με λιγότερη πρόσβαση. Βεβαιωθείτε ότι το τραπέζι είναι τελείως άδειο μετά από κάθε γεύμα για να το καθαρίσετε γρήγορα.

3ο βήμα Καθορίστε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Κάποιες δουλειές θα πρέπει να γίνονται σε κάθε γεύμα, ενώ κάποιες άλλες θα πρέπει να γίνονται μία φορά την εβδομάδα. Καθορίστε μια ημέρα για κάθε εβδομαδιαία δουλειά. Με αυτό τον τρόπο θα περιορίσετε τις βαρετές αγγαρείες και η κουζίνα σας θα λάμπει διαρκώς. Χωρίστε τις δουλειές ανάλογα με το καθαριστικό προϊόν που απαιτούν, ούτως ώστε να μην επαναλαμβάνετε τις ίδιες ενέργειες δύο φορές την εβδομάδα.

Εδώ θα βρείτε μια πρόταση για εβδομαδιαίο πρόγραμμα:

√ Τις Δευτέρες θα καθαρίζετε τα πατώματα
√ Τις Τρίτες θα ξεσκονίζετε
√ Τις Τετάρτες θα καθαρίζετε το ψυγείο και τα ράφια από προϊόντα που έχουν λήξει ή από αποφάγια.
√ Τις Πέμπτες θα καθαρίζετε τον πάγκο της κουζίνας, την ηλεκτρική κουζίνα και τον νεροχύτη
√ Τις Παρασκευές θα ξεκαθαρίζετε την αλληλογραφία και τα χαρτιά

Αφήστε το Σαββατοκύριακο ελεύθερο για ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω