Τι-είναι-τα-άλατα

Τι είναι τα άλατα;

Τα άλατα αναπτύσσονται με φυσικό τρόπο οπουδήποτε τρέχει νερό, καταστρέφοντας σταδιακά τις βρύσες και τις επιφάνειες. Ανακαλύψτε πώς δημιουργούνται τα άλατα και πώς να τα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά.


 • Τι είναι το σκληρό νερό; Τι είναι τα άλατα; Το τρεχούμενο νερό περιέχει διαλυμένα ανόργανα άλατα, όπως ανθρακικό ασβέστιο και μαγνήσιο. Η ποσότητα των αλάτων αυτών ανά λίτρο καθορίζει τη «σκληρότητα» του νερού. Το σκληρό νερό περιέχει όξινο ανθρακικό ασβέστιο, το οποίο είναι ένα υδατοδιαλυτό άλας. Καθώς στεγνώνει, το νερό εξατμίζεται και αποβάλλεται διοξείδιο του άνθρακα, απελευθερώνοντας ανθρακικό ασβέστιο, δηλαδή άλατα.
  image Στη Γαλλία, για παράδειγμα, περιοχές όπως η Βρετάνη και ο Κεντρικός Ορεινός Όγκος (Massif Central) έχουν μαλακό νερό. Ωστόσο, άλλες περιοχές όπως η βόρεια Γαλλία και οι Άλπεις έχουν πολύ σκληρό νερό.
  Η επιστημονική μέτρηση της σκληρότητας του νερού σε βαθμούς είναι η εξής: water Ρωτήστε τον τοπικό σας πάροχο για τους βαθμούς σκληρότητας του νερού στο σπίτι σας.
  Κάθε φορά που τρέχει, το νερό απελευθερώνει σταδιακά ορισμένα από αυτά τα ανόργανα στοιχεία. Καθώς κρυσταλλώνουν, τείνουν να σχηματίζουν ένα λευκό στρώμα: αυτά είναι τα άλατα. Το σκληρό νερό, με υψηλή συγκέντρωση σε αυτά τα ανόργανα στοιχεία, προκαλεί τον σχηματισμό των αλάτων. Ωστόσο, άλατα μπορούν να δημιουργηθούν και από το μαλακό νερό.
 • Τι κάνουν τα άλατα; Αρχικά θα παρατηρήσετε ότι οι βρύσες στην κουζίνα και το μπάνιο χάνουν τη λάμψη τους, τα τζάμια του ντους είναι λιγότερο διαφανή και τα πλακάκια έχουν μια υπόλευκη επιφάνεια. Σταδιακά, το νερό παύει να τρέχει ομαλά, σαν να έχουν βουλώσει οι βρύσες. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τα άλατα.
  Τα άλατα αρχικά δημιουργούν θαμπάδα και σταδιακά σχηματίζουν λευκά στρώματα, τα οποία καταλήγουν σε σκληρά, πετρώδη κομμάτια. Όσο περισσότερο καθυστερείτε, τόσο πιο δύσκολη γίνεται η αφαίρεσή τους.
 • Αντιμετώπιση των αλάτων: Τα ειδικά προϊόντα όπως το Viakal προσφέρουν μια γρήγορη λύση ενάντια στα άλατα που όμως διαρκεί. Αρχικά, το Viakal διαλύει τα άλατα και εξαλείφει τη θαμπάδα, χαρίζοντας αισθητή λάμψη. Στη συνέχεια, η μοναδική πολυμερής τεχνολογία προ-λάμψης που έχει ενσωματωθεί στην καθαριστική φόρμουλα προλαμβάνει την ανάπτυξη των αλάτων και των επικαθίσεων που οφείλονται στο σκληρό νερό. Απομακρύνει κυριολεκτικά τις σταγόνες του νερού, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα σχηματισμού αλάτων. Προστατεύει τις επιφάνειες από περαιτέρω φθορά, διατηρώντας τες καθαρές και αστραφτερές για περισσότερο.
viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2904)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι τα άλατα, δεν θα ξέρετε μόνο πώς να τα αντιμετωπίσετε αλλά ίσως και να σχηματίσετε αυτήν τη λέξη την επόμενη φορά που θα παίξετε σκραμπλ!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο. Παρακαλούμε υπολογίστε μία καθυστέρηση περίπου 6 βδομάδων μέχρι να παραλάβετε τον δοσομετρητή σας.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα