Ποιες είναι οι επιπτώσεις που έχουν τα άλατα στη ζωή σας;

Ποιες είναι οι επιπτώσεις που έχουν τα άλατα στη ζωή σας;

Τα άλατα είναι εύκολα αναγνωρίσιμα από τα λευκά στίγματα που αφήνουν στις βρύσες της κουζίνας και του μπάνιου. Γνωρίζετε όμως πραγματικά ποιες είναι οι επιπτώσεις τους στη ζωή σας;


Η περιεκτικότητα των αλάτων στο νερό συνδέεται με τη γεωλογική σύσταση του εδάφους. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι είναι τα άλατα και ποιες είναι οι επιπτώσεις τους. Εξίσου σημαντικό είναι να μάθετε πώς να αφαιρείτε τα άλατα με απλό τρόπο για αποτέλεσμα που διαρκεί.

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και λύσεις!

viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2902)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα
 • Άλατα στο σπίτι. Τα άλατα έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Ειδικά για το σπίτι σας, καθώς μπορούν να χαλάσουν την εικόνα του.
  Οι επιπτώσεις αυτού του εχθρού είναι:
  - Απόφραξη και οξείδωση των σωληνώσεων
  - Στίγματα από άλατα στις βρύσες
  - Θαμπάδα σε όλες τις επιφάνειες καθώς και στα ασημικά και γυαλικά
  - Προβλήματα με το πλυντήριο
  - Αυξημένη κατανάλωση καθαριστικών προϊόντων
  - Μικρότερη διάρκεια ζωής των ηλεκτρικών συσκευών
 • Άλατα και υγεία. Θα έχετε ίσως αναρωτηθεί επανειλημμένα αν το πόσιμο νερό που περιέχει άλατα είναι επιβλαβές για την υγεία σας. Η απάντηση είναι όχι! Η πραγματικότητα είναι ότι: τα άλατα, σε μικρές ποσότητες, δεν έχουν αρνητικές συνέπειες για τον οργανισμό. Αντιθέτως: τα περισσότερα μεταλλικά νερά που θα βρείτε στην αγορά περιέχουν στοιχεία όπως μαγνήσιο και ασβέστιο, τα οποία είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό. Συνήθως το νερό από φυσικές πηγές έχει τη σωστή αναλογία αυτών των μετάλλων που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας μας!
  Από την άλλη μεριά όμως, τα άλατα ξηραίνουν το δέρμα. Επομένως, αν ζείτε σε μια περιοχή με σκληρό νερό, μην παραμελείτε να χρησιμοποιείτε τακτικά μια καλή κρέμα χεριών και σώματος.
 • Πώς αφαιρούνται τα άλατα; Όλες οι παραπάνω ενοχλήσεις είναι πολύ «επίμονες» και δεν μπορείτε να τις εξαφανίσετε ως διά μαγείας. Γι' αυτό θα πρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν που προστατεύει τις επιφάνειες και συγχρόνως απομακρύνει τα άλατα. Απλώς εμπιστευτείτε τον ειδικό. Σας συνιστούμε το Viakal κατά των αλάτων, τον σύμμαχο που χρειάζεστε: όχι μόνο αφαιρεί τα άλατα χωρίς κόπο, αλλά προστατεύει και τις επιφάνειες του σπιτιού σας για τριπλάσιο χρόνο σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν κατά των αλάτων, χαρίζοντας στο μπάνιο σας τη χαμένη του λάμψη!

Τώρα που ενημερωθήκατε για τις επιπτώσεις τους, μπορείτε να πείτε ότι είστε ειδική στο θέμα των αλάτων!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα