πλυσιμο-ρουχων-σημάνσεις-ασφαλείας

ΠΛΥΣΙΜΟ ΡΟΥΧΩΝ: ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΙΑΣ ΔΟΣΗΣ, ΤΖΕΛ, ΥΓΡΟ, ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ Υπάρχουν νέες πληροφορίες εκτυπωμένες στα προϊόντα πλυντηρίου σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το προϊόν δεν έχει αλλάξει.


Παρέχουμε τώρα πρόσθετες πληροφορίες για να σας ενημερώσουμε για την ασφαλέστερη και πιο φιλική προς το περιβάλλον χρήση του προϊόντος, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών μας, για να απαντήσουμε στα ζητήματα που σάς απασχολούν.

Συχνές ερωτήσεις

Έχει αλλάξει το προϊόν;
Τα προϊόντα δεν έχουν αλλάξει με οποιονδήποτε τρόπο.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Είναι τα προϊόντα λιγότερο ασφαλή απ' ότι ήταν πριν;
Τα προϊόντα δεν έχουν αλλάξει με οποιονδήποτε τρόπο. Τα προϊόντα μας, συμπεριλαμβανομένου του νέου μελανιού που χρησιμοποιείται στη σήμανση, πληρούν ή υπερβαίνουν τους περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς.

Θα λεκιάζει το μελάνι;
Το μελάνι στη νέα συσκευασία δεν θα λεκιάσει το πλυντήριό σας ή τα ρούχα στο εσωτερικό του. Έχουμε διεξάγει 100 διαφορετικές δοκιμές σε όλες τις διαθέσιμες ρυθμίσεις για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία των προϊόντων καθαρισμού σας σε κάθε στιγμή.

Πρόκειται για ημερομηνία λήξης;
Η πληροφορία αυτή δεν είναι ημερομηνία λήξης. Η τρέχουσες πληροφορίες δεν έχουν κάποιο νόημα για τον καταναλωτή και έχουν δημιουργηθεί για να ελέγξουν την ποιότητα εκτύπωσης και την αναγνωσιμότητα του κειμένου.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα