Άλατα στην κουζίνα

Άλατα στην κουζίνα

Τα άλατα αποτελούν πρόβλημα όχι μόνο στο μπάνιο, αλλά και στην κουζίνα!


Η κουζίνα είναι ένας σημαντικός χώρος του σπιτιού σας. Εκεί μαζεύεστε συνήθως για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με όλη την οικογένεια. Μελέτες έχουν δείξει ότι όλο και περισσότερες οικογένειες μαγειρεύουν μαζί σαν ομάδα!

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε σε αυτήν την περίπτωση είναι τρόφιμα που βρίσκονται κοντά σε σημεία με αντιαισθητικά άλατα. Σας αρέσει η κουζίνα σας να είναι πεντακάθαρη, όχι μόνο για λόγους υγιεινής, αλλά απλούστατα επειδή το μαγείρεμα δεν είναι ευχάριστο μέσα σε μια βρώμικη κουζίνα!

Ακολουθήστε αυτές τις απλές και αποτελεσματικές συμβουλές για την αφαίρεση των αλάτων από την κουζίνα σας!

viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2902)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα
 • Η πρόληψη είναι το πιο βασικό. Συνήθως, τα άλατα σχηματίζονται κατά την εξάτμιση του νερού. Όσο πιο σκληρό το νερό, τόσο περισσότερα άλατα θα σχηματιστούν. Επομένως, ο καλύτερος και αποτελεσματικότερος τρόπος αντιμετώπισης των αλάτων στην κουζίνα είναι να αποφεύγετε να αφήνετε στίγματα νερού. Κάθε φορά που κάνετε χρήση του νεροχύτη, θυμηθείτε να σκουπίσετε τα υπολείμματα νερού με ένα στεγνό πανί.
 • Σπιτικά υλικά. Μπορείτε να τρίψετε τα άλατα με ένα σκληρό σφουγγάρι, αλλά έτσι υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψετε το υλικό της επιφάνειας. Μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε να αφαιρέσετε τα άλατα με ξύδι ή χυμό λεμονιού… όμως αυτός ο τρόπος σίγουρα δεν είναι τόσο αποτελεσματικός όσο ένα εξειδικευμένο προϊόν κατά των αλάτων.

Γρήγορη συμβουλή: Για να λάμψει από καθαριότητα η κουζίνα σας και για να αφαιρέσετε τα άλατα γρήγορα και αποτελεσματικά, δοκιμάστε το Viakal με Ξύδι. Η έξυπνη τεχνολογία απώθησης νερού που έχει ενσωματωθεί στη σύνθεσή του προστατεύει τις επιφάνειές σας για τριπλάσιο χρόνο, διατηρώντας τα πάντα λαμπερά κάθε μέρα!

 • Το Viakal είναι ασφαλές για χρήση στις παρακάτω επιφάνειες:
  Επιφάνειες χρωμίου (βρύσες)
  Ανοξείδωτο ατσάλι (νεροχύτης)
  Δάπεδα παρκέ
  Κεραμικά πλακάκια
 • Πώς να αφαιρέσετε τα άλατα από το πλυντήριο πιάτων. Περιχύστε ένα φλιτζάνι ξύδι ή χυμό λεμονιού στη βάση του πλυντηρίου. Στη συνέχεια βάλτε το πλυντήριο σε λειτουργία ενώ είναι άδειο. Αυτό δεν θα αφαιρέσει μόνο όλα τα άλατα, αλλά θα δώσει και ένα άρωμα φρεσκάδας στο πλυντήριο πιάτων σας.
 • Πώς να αφαιρέσετε τα άλατα από τον βραστήρα. Γεμίστε το ένα τέταρτο του βραστήρα με χυμό λεμονιού ή ξύδι. Αφήστε το να δράσει για περίπου 1 ώρα. Έπειτα, γεμίστε το υπόλοιπο του βραστήρα με νερό και βράστε το. Αδειάστε το περιεχόμενο και ξεβγάλτε καλά. Και τα άλατα εξαφανίστηκαν!

Όταν ανυπομονείτε να μαγειρέψετε κάτι καλό για την οικογένειά σας, τα άλατα στην κουζίνα μπορούν να χαλάσουν τη διάθεσή σας. Με αυτές τις συμβουλές όμως, η κουζίνα σας θα φαίνεται σαν καινούρια. Τόσο που όλοι θα θέλουν να μαγειρέψουν και εσείς απλά θα τους απολαμβάνετε!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα