Καιρός να μπουν τα φυτά πάλι μέσα στο σπίτι!

Καιρός να μπουν τα φυτά πάλι μέσα στο σπίτι!

Θέλετε να «πρασινίσετε» το σαλόνι σας, αλλά σκέφτεστε ότι, με τη φροντίδα τους, θα πολλαπλασιαστεί η σκόνη. Μην το σκέφτεστε!


Γιατί να στερείστε την αγχολυτική συντροφιά των αγαπημένων σας φυτών εσωτερικού χώρου; Πρασινίστε τη γωνιά που θέλετε χωρίς φόβο, με όλο το πάθος που χρειάζονται για να τα δείτε να φουντώνουν, επιλέγοντας «έξυπνα» εκείνα που ταιριάζουν στο χώρο - όχι μόνο αισθητικά.

Οι γεωπόνοι ανακαλύπτουν διαρκώς οφέλη που προκύπτουν από συγκεκριμένα είδη, που μπορούν από το να αποτοξινώσουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας, μέχρι να βελτιώσουν την υγεία και την ψυχολογία μας.

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα
  • Η αλόη και οι κάκτοι, για παράδειγμα, απορροφούν την ακτινοβολία του υπολογιστή και της τηλεόρασης – τοποθετήστε τα κοντά στο γραφείο σας.
  • Το σπαθίφυλλο εξουδετερώνει χημικά από βερνίκια και χρώματα, όπως η φορμαλδεΰδη, που απελευθερώνονται στον αέρα του σπιτιού από τα έπιπλα.
  • Ένα γιούκα μειώνει τις δυσάρεστες οσμές στο μπάνιο.
  • Το μπαμπού και η αράχνη είναι ιδανικά για το υπνοδωμάτιο, γιατί απορροφούν το μονοξείδιο του άνθρακα που βρίσκεται στον καπνό των τσιγάρων.
  • Όλα ανεξαιρέτως μας ηρεμούν και μας χαλαρώνουν, μειώνοντας την αρτηριακή πίεση και το άγχος.

Θα χρειαστεί να λάβετε υπόψη σας τυχόν αλλεργίες των μελών της οικογένειας σε συγκεκριμένα είδη και να εφοδιαστείτε με το Swiffer, που παγιδεύει 3x περισσότερη σκόνη σε σχέση με τα παραδοσιακά ξεσκονόπανα, ώστε να αφιερώσετε το χρόνο που κερδίζετε από το ξεσκόνισμα, στη φροντίδα των φυτών σας!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

τρομερο,,δεν το γνωριζα,, μπραβο σε αυτον που εγραψε το αρθρο!

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα