Επιστροφή στη φύση

Επιστροφή στη φύση

Όταν η φύση είναι η έμπνευση, δεν μπορεί παρά το αποτέλεσμα να είναι κάτι καλό για όλους μας.


Τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού της χώρας μας έχει αρχίσει να εγκαταλείπει τα αστικά κέντρα και να επιστρέφει στις ρίζες του, σε όμορφα χωριά γεμάτα πράσινο.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε, οι άνθρωποι που κατοικούν σε χωριά ζουν κατά μέσο όρο 7 χρόνια περισσότερα από τους ανθρώπους των πόλεων.

Η φύση άλλωστε έχει πολλούς ανεκτίμητους θησαυρούς, που μπορείτε να ανακαλύψετε πολύ εύκολα. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το νερό αποτελεί την ίδια την πηγή της ζωής, καθώς προσφέρει οφέλη όχι μόνο στο εσωτερικό του οργανισμού αλλά και στην εξωτερική εμφάνιση, όπως στην επιδερμίδα και στα μαλλιά.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Στοιχεία της φύσης, όπως τα βότανα και τα φρούτα, διαθέτουν πολλαπλές δράσεις.

Η φύση αποτελεί πηγή έμπνευσης και για τις νέες, εξελιγμένες σειρές των Herbal Essences με υδροενεργά συστατικά, οι οποίες χαρίζουν στα μαλλιά μεταξένια απαλότητα και αισθησιακή λάμψη με ένα μόνο λούσιμο! Υπέροχα αρώματα και μεταξένιες υφές, για μια μοναδική χαλαρωτική εμπειρία, που αγκαλιάζει γλυκά τις αισθήσεις και σας πηγαίνει έστω και νοερά κοντά στη φύση την ώρα που λούζεστε.  

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα

Συν-δοκιμαστές Swiffer

Συν-δοκιμαστές Swiffer

"

Μόνο θετικά σχόλια έχω εισπράξει έως τώρα. Σε όποιους το έχω συστήσει και έχω δώσει δείγματα έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι ειδικά στους ιδιοκτήτες τετράποδων φίλων.... Η σκόνη κυριολεκτικά μαγνητίζεται με ένα πέρασμα...

"

απο Πρεσβευτή
ToulaM