Ανανεώστε το χώρο σας εύκολα και οικονομικά!

Ανανεώστε το χώρο σας εύκολα και οικονομικά!

Αν θέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βάλετε λίγο χρώμα σε ένα τραπέζι, μερικές καρέκλες ή σε μια συρταριέρα. Ακολουθήστε αυτές τις βασικές οδηγίες και χαρείτε το αποτέλεσμα που θα κρατήσει για καιρό.


Πολύ σημαντικό: Αν τα έπιπλά σας είναι λουστραρισμένα, πρέπει να αφαιρέσετε το λούστρο, διαφορετικά το χρώμα, η μπογιά και το βερνίκι δεν θα πιάσουν.

Ακολουθώντας τη φορά των νερών του ξύλου τρίψτε το έπιπλο με ένα μικρό κομμάτι από λεπτό συρμάτινο σφουγγαράκι. Όταν αυτό το κομμάτι ποτίσει με λούστρο, πετάξτε το και συνεχίστε με ένα άλλο. Φορέστε μάσκα για να μην εισπνεύσετε τη μεταλλική σκόνη και γάντια για να προστατεύσετε τα δάκτυλά σας.

1 – Τρίψιμο με γυαλόχαρτο

Για να αλλάξετε το χρώμα του επίπλου σας, τρίψτε το πρώτα με χοντρό γυαλόχαρτο (περίπου 180 grit). Ο σκοπός δεν είναι να εξαφανίσετε τελείως το χρώμα του επίπλου, όσο να δημιουργήσετε μία βάση κατάλληλη για να ‘καθίσει’ η μπογιά πάνω σε μία εντελώς λεία επιφάνεια. Όταν τελειώσετε, καθαρίστε, ξεσκονίστε και στεγνώστε το έπιπλο.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

2 – Στόκος και αστάρι

Αν τυχόν υπάρχουν τρύπες ή ρωγμές στο έπιπλό σας, γεμίστε τις με λίγο στόκο ξύλου. Αφήστε το να στεγνώσει και μετά τρίψτε πάλι με γυαλόχαρτο. Περάστε το με αστάρι κατάλληλο για χρήση σε ξύλο. Έτσι το ξύλο δεν θα τραβήξει την μπογιά που θα του περάσετε.

3 – Βάψιμο

Για καλύτερα αποτελέσματα, καλό είναι να περάσετε το έπιπλο δύο χέρια (περιμένετε περίπου εικοσιτέσσερις ώρες ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο χέρι). Βεβαιωθείτε ότι έχετε βάψει όλο το έπιπλο πολύ καλά έτσι ώστε κάθε στρώση να το καλύπτει εντελώς και προσπαθήστε να μη φαίνονται οι πινελιές. Μεταξύ κάθε στρώσης, ξανατρίψτε το έπιπλο χρησιμοποιώντας αυτήν τη φορά πιο λεπτό γυαλόχαρτο (240 grit). Και να το αποτέλεσμα: ένα ολοκαίνουργιο έπιπλο χάρη στο δικό σας μεράκι και με μικρό κόστος!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω