Υπέροχο πασχαλινό ντεκόρ, από τα «χεράκια» σας

Υπέροχο πασχαλινό ντεκόρ, από τα «χεράκια» σας!

Δημιουργήστε εύκολα και οικονομικά μια διαφορετική πασχαλινή διακόσμηση που θα αναδείξει το σπίτι σας!


Δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε για να αποκτήσει το σπίτι σας μια όμορφη πασχαλινή διακόσμηση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγος χρόνος και διάθεση για δημιουργία!

Ένα απλό καλαθάκι, ακόμα κι αν δεν είναι ψάθινο, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα υπέροχο πασχαλινό διακοσμητικό στοιχείο. Βρείτε, λοιπόν, τα καλαθάκια που έχετε διαθέσιμα στο σπίτι σας - μεγάλα ή μικρά, στρογγυλά, τετράγωνα, με χερούλι ή χωρίς και σε οποιαδήποτε απόχρωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και αντικείμενα του σπιτιού που «μοιάζουν» με καλαθάκια: μεταλλικά δοχεία, πάνινα ανοιχτά κουτιά, κασπώ, πιατέλες ή οτιδήποτε παρεμφερές. Τώρα, «μεταμορφώστε» τα ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

● Χρησιμοποιήστε πετσέτες, πανιά ή απλές χαρτοπετσέτες σε ένα χρώμα που θα δημιουργήσει αντίθεση με το καλάθι σας και «στρώστε» τα στο εσωτερικό του. Παίξτε με τα χρώματα και κάντε τους συνδυασμούς που θα αναδείξουν καλύτερα τις αποχρώσεις που έχετε ήδη στους χώρους του σπιτιού σας.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

● Τοποθετήστε στο εσωτερικό του καλαθιού διακοσμητικό χόρτο ή άχυρο σε φυσική απόχρωση ή και χρωματιστό. Μπορείτε να το βρείτε σε εποχιακά καταστήματα, σε καταστήματα με είδη σπιτιού ή ακόμα και στο super market και το κόστος του είναι μηδαμινό. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε γκοφρέ χαρτί κομμένο σε πολύ μικρές λωρίδες ή κορδέλες περιτυλίγματος.

● Γεμίστε το καλάθι σας με διαφορετικά μεταξύ τους διακοσμητικά στοιχεία: πασχαλινά αυγά, αποξηραμένα λουλούδια, ευχετήριες κάρτες, κεριά, σοκολατένια λαγουδάκια ή ακόμα και μικρά τσουρεκάκια (τυλιγμένα με προστατευτική μεμβράνη φαγητού). Μην «φορτώσετε» το καλάθι σας με πολλά διαφορετικά στοιχεία: επιλέξτε 2, το πολύ 3, για το κάθε καλάθι.

Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τις υπέροχες δημιουργίες σας και να εισπράξετε όλα τα  «Μπράβο» που σας αξίζουν! 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα

Συν-δοκιμαστές Swiffer

Συν-δοκιμαστές Swiffer

"

Μόνο θετικά σχόλια έχω εισπράξει έως τώρα. Σε όποιους το έχω συστήσει και έχω δώσει δείγματα έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι ειδικά στους ιδιοκτήτες τετράποδων φίλων.... Η σκόνη κυριολεκτικά μαγνητίζεται με ένα πέρασμα...

"

απο Πρεσβευτή
ToulaM