Δημιουργήστε ένα πρωτότυπο  χριστουγεννιάτικο δέντρο

Δημιουργήστε ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ρωτήστε όποιο παιδί θέλετε τι του αρέσει περισσότερο στα Χριστούγεννα και, μετά από τα δώρα, μάλλον θα σας πει το στόλισμα του δέντρου.


Σκεφτείτε, λοιπόν, πόσο θα διασκεδάσουν τα παιδιά σας αν φτιάξουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο, χρησιμοποιώντας το χαρτί περιτυλίγματος που σας περίσσεψε.

Τι να μην κάνετε:

Είτε είναι έλατο είτε πεύκο είτε πλαστικό, το συνηθισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πάντα μια από τα ίδια. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι που δεν είναι και τόσο πράσινο, αλλά είναι πολύ διαφορετικό.

Σχεδιάστε: 

Αυτό το οικολογικό χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πολύ εύκολο στην κατασκευή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγα ρολά από χαρτί περιτυλίγματος που σας περίσσεψε. Όσο πιο πολύ διαφέρουν μεταξύ τους τα σχέδια, τόσο το καλύτερο.

Θα χρειαστείτε ακόμα:

  • ψαλίδι

  • κολλητική ταινία διπλής όψεως

  • ένα μεγάλο κομμάτι λευκό χαρτόνι

Βήμα πρώτο:

Πάρτε το ψαλίδι σας και κόψτε περίπου 12 με 16 λωρίδες πλάτους περίπου 12 cm από τα διαφορετικά χαρτιά περιτυλίγματος. Κάθε λωρίδα πρέπει να είναι περίπου 2 cm πιο κοντή από την προηγούμενη για να μπορέσετε να σχηματίσετε το δέντρο σας. Αυτό σημαίνει ότι η δεύτερη λωρίδα πρέπει να είναι 1 cm πιο κοντή σε κάθε πλευρά σε σχέση με την πρώτη, η τρίτη 1 cm πιο κοντή σε κάθε πλευρά σε σχέση με τη δεύτερη κ.ο.κ.

 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Βήμα δεύτερο:

Μόλις κόψετε όλες τις λωρίδες στο μέγεθος που πρέπει, πάρτε την πρώτη, τοποθετήστε κολλητική ταινία διπλής όψεως στο μήκος του χαρτιού και τυλίξτε μέχρι να κολλήσει. Επαναλάβετε με τις υπόλοιπες λωρίδες. Βεβαιωθείτε ότι κάθε ρολό έχει το ίδιο πάχος.

Βήμα τρίτο:

Στη συνέχεια, κόψτε ένα ορθογώνιο από ένα διαφορετικό κομμάτι χαρτιού περιτυλίγματος. Αυτό θα αποτελεί τη βάση του δέντρου. Τοποθετήστε το ορθογώνιο στη βάση του χαρτονιού και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε κολλητική ταινία διπλής όψης για να το κολλήσετε. Στη συνέχεια κολλήστε τα χάρτινα ρολά σας.

Τοποθετήστε τα ρολά κατάλληλα πάνω στο χαρτόνι, με τα πιο μακριά να βρίσκονται στο κάτω μέρος και τα πιο κοντά στην κορυφή. Χρησιμοποιήστε την κολλητική ταινία διπλής όψεως για να βεβαιωθείτε ότι τα ρολά έχουν κολλήσει στο χαρτί. Βεβαιωθείτε ότι αφήσατε λίγο χώρο στην κορυφή για την τελευταία σας πινελιά.

Βήμα τέταρτο:

Κανένα χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς ένα όμορφο στολίδι στην κορυφή. Γι’ αυτό κόψτε ένα αστέρι από το χαρτί περιτυλίγματος που έμεινε και κολλήστε το στην κορυφή.

Και... έτοιμο! Μένει μόνο να κρεμάσετε το όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Το μόνο που χρειάζεστε τώρα είναι τα δώρα...

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

!! !! !!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΈΛΕΙΑ ΜΑΓΙΚΌ

  • Αναφορά

Πολυ ευκολη και ομορφη ιδεα.

  • Αναφορά

ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

  • Αναφορά

ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα