Το σπίτι ντύνεται στα λευκά

Το σπίτι ντύνεται στα λευκά

Κάθε εποχή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά στοιχεία και χρώματα, αλλά και κάθε περιοχή ακολουθεί τη δική της παράδοση στη διακόσμηση.


Η Ελλάδα αγαπάει το λευκό και τους ζεστούς μήνες το αποδεικνύει σε κάθε περιοχή με πιο χαρακτηριστικά πάντα τα νησιά μας, με τα απλά λευκά σπίτια και την ανάλογη λιτή διακόσμηση. Κάποια στοιχεία τους τα δανειζόμαστε -ακόμη κι αν δεν είναι το δικό μας σπίτι σε ένα από τα πολλά νησιά- για να δώσουμε αυτή την καθαρή και δροσερή εικόνα και αίσθηση στο χώρο μας.

Με μικρές αλλαγές και προσθήκες σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού θα καταφέρετε να κάνετε το σπίτι σας πιο αέρινο.

Το μυστικό είναι να ελαφρύνετε τους χώρους από περιττά διακοσμητικά και έπιπλα και να έχετε πιο αφαιρετική ματιά στο τελικό αποτέλεσμα. Μαζέψτε τα για να τα ξαναδείτε τους κρύους μήνες και να κάνετε μία ακόμη αλλαγή που θα σας ανανεώσει. Αυτό θα κάνει πιο άνετους τους χώρους του σπιτιού και σε συνδυασμό την αφαίρεση των χρωμάτων θα δώσει την ψευδαίσθηση του πιο μεγάλου σπιτιού.

Το λευκό έχει την ιδιότητα να «ανοίγει» και να φωτίζει το χώρο. Χρησιμοποιήστε τις υγρές κάψουλες Ariel PODS 3σε1, για να διατηρήσετε τα υφάσματά σας αστραφτερά!

  • Αλλάξτε τις κουρτίνες και κρεμάστε λευκές απλές ή αέρινες δαντελένιες ακόμη καλύτερα για να αφήνουν τον αέρα να περνάει μέσα στο σπίτι και να το δροσίζει μόλις πέφτει ο ήλιος.
Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
  • Στο μπάνιο μείνετε σταθερές στις άσπρες πετσέτες και τοποθετήστε άσπρα σετ μπάνιου σε πατάκια αλλά και πιατάκια σαπουνιού και θήκες για τα διάφορα μικροαντικείμενα.
  • Στη βεράντα μην στρώνετε τίποτα πάνω στο λευκό τραπέζι και τοποθετήστε μόνο λευκά φαναράκια.
  • Στα υπνοδωμάτια επιλέξετε κατάλευκα φρεσκοσιδερωμένα σεντόνια.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή