Το floral είναι τάση στο σπίτι

Το floral είναι τάση στο σπίτι

Ακόμη κι αν δεν είστε καλή κηπουρός, τα λουλούδια μπορούν να ανθίσουν στο σπίτι σας μέσω της διακόσμησης.


Λουλούδια παντού! Σε ταπετσαρίες τοίχου, σε καλύμματα καναπέδων, σε μαξιλάρια και σεντόνια. Τολμήστε να συνδυάσετε χρώματα έντονα και διαφορετικά μεταξύ τους, σε άλλες επιφάνειες και μη σας τρομάζουν. Θα κάνουν το σπίτι να φαίνεται πιο ζωντανό και θα δώσουν παλμό στον περιβάλλοντα χώρο. Φροντίστε ώστε όταν λερώνονται να χρησιμοποιείτε Ace στο πλύσιμο για να παραμένουν φωτεινά τα χρώματα τους και να μην «πέφτουν» τα άνθη τους ποτέ.

Αυτή η τάση συναντάται πολύ, εδώ και χρόνια σε σπίτια στην Αγγλία και στην επαρχία της Γαλλίας. Φαίνεται, όμως, ότι έχει κατακτήσει τελευταία και την Ελλάδα καθώς αποτελεί μία μεγαλύτερη τάση στο χώρο της διακόσμησης που στέκεται ακριβώς απέναντι από τον μινιμαλισμό του ενός χρώματος και δίνει την ευκαιρία για mix ‘n’ match σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.

Ace Gentile Unit Dose
Ace Gentile Ενισχυτικό Πλύσης
(157)

Ζωντάνια στα χρωματιστά που εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια. Αποτελεσματικό ακόμα και σε μανσέτες και κολάρα!

ανακαλύψτε τώρα

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, αλλά δεν είστε σίγουρες ξεκινήστε προσθέτοντας σε έναν ήσυχο καναπέ, πολλά διαφορετικά εμπριμέ μαξιλάρια. Μόλις συνηθίσετε αυτήν την εικόνα θα είστε έτοιμες για το επόμενο βήμα. Μπορεί να είναι μία λουλουδάτη ταπετσαρία σε έναν τοίχο ή μία κολόνα του σπιτιού και να κρατήσετε τους υπόλοιπους τοίχους στο ήδη υπάρχον χρώμα. Αν, είστε σίγουρες πλέον ότι σας ταιριάζει αυτός ο χαρούμενος τόνος στο σπίτι, προσθέστε κουρτίνες, μικροαντικείμενα και φυσικά λουλούδια μέσα σε βάζα που θα ολοκληρώσουν το αποτέλεσμα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα

Συν-δοκιμαστές Swiffer

Συν-δοκιμαστές Swiffer

"

Μόνο θετικά σχόλια έχω εισπράξει έως τώρα. Σε όποιους το έχω συστήσει και έχω δώσει δείγματα έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι ειδικά στους ιδιοκτήτες τετράποδων φίλων.... Η σκόνη κυριολεκτικά μαγνητίζεται με ένα πέρασμα...

"

απο Πρεσβευτή
ToulaM