Ταξιδέψτε τρώγοντας

Ταξιδέψτε τρώγοντας

Ετοιμαστείτε για ένα τραπέζι που θα σας κάνει να ξαναζήσετε τις καλοκαιρινές διακοπές.


Είτε έχετε επιστρέψει στη βάση σας, είτε όχι μπείτε στη λογική του απλού, λιτού και οικονομικού για κάθε σας κάλεσμα και δώστε του τη δική σας προσωπική χροιά.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Τα κλασικά καρό τραπεζομάντηλα που έχουμε αγαπήσει και θυμίζουν τα σπίτια των γιαγιάδων μας στα χωριά είναι μία καλή λύση για λίγο χρώμα στο στρώσιμο του τραπεζιού.
  • Μην το κάνετε πολύ επίσημο, αλλά αφήστε τα μαχαιροπήρουνα στο κέντρο του τραπεζιού –ώστε να θυμίζουν βάζο με λουλούδια- και ο καθένας θα πάρει το δικά του. 
  • Βάλτε μπροστά σε κάθε καλεσμένο – μέσα στο πιάτο του ή όρθια μπροστά του- μία καρτ-ποστάλ από αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς. Αυτό θα αποτελέσει το έναυσμα για να μοιραστείτε τις εμπειρίες του καλοκαιριού, αλλά θα διατηρήσει και την χαλαρή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα των διακοπών για λίγο ακόμη.
  • Αν επιλέξετε το γεύμα σας να είναι μεσημεριανό και έχετε τη δυνατότητα για εξωτερικό χώρο, βάλτε από ένα καπέλο ή μία βεντάλια σε κάθε καλεσμένο, ώστε να τους δροσίσετε με στυλ. 
Αν φυσάει κάποια βότσαλα θα βοηθήσουν να μείνουν οι χαρτοπετσέτες στη θέση τους και ταυτόχρονα θα φέρουν την θάλασσα λίγο πιο κοντά.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα