Τα πιο πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Τα πιο πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Φέτος πειραματιστείτε με ιδιαίτερες και ευφάνταστες εκδοχές του παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου!


Δέντρο με μαρέγκες

Χρησιμοποιήστε ένα κωνικό κομμάτι από αφρό για ανθοσυνθέσεις το οποίο θα τυλίξετε με ένα όμορφο χαρτί περιτυλίγματος. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το σε μια βάση για κέικ. Με τη βοήθεια οδοντογλυφίδων, στερεώστε μικρές μαρέγκες ή άλλα γλυκίσματα πάνω στον αφρό. Εάν θέλετε, στην κορυφή τοποθετήστε ένα κερί τύπου sparkling (σπινθηρίζον κερί) και ανάψτε το προτού σερβίρετε.

Από χάρτινα κουτιά

Χρησιμοποιείστε χαρτί περιτυλίγματος και καλύψτε το κάτω μέρος μικρών χάρτινων κουτιών ή δοχείων παγωτού από την εσωτερική μεριά. Χρησιμοποιήστε ένα πιστόλι σιλικόνης ή απλή κόλλα για να κολλήσετε τα κουτιά και τα δοχεία μεταξύ τους στο σχήμα ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου. Διακοσμήστε το δέντρο εισάγοντας μικρά δωράκια, διακοσμητικά και χριστουγεννιάτικα στολίδια σε καθένα από τα δοχεία.

Από χάρτινους κώνους

Αυτή η συλλογή μικρών δέντρων θα δείχνει πολύ όμορφη πάνω σε κάποιο τραπεζάκι. Διαλέξτε μερικά χαρτιά με ζωγραφιστά μοτίβα και σχεδιάστε επάνω τους ημικύκλια σε διάφορα μεγέθη. Κόψτε τα ημικύκλια, τυλίξτε τα σχηματίζοντας κώνους και κολλήστε χρησιμοποιώντας ταινία διπλής όψης.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Με καβίλια και κορδέλα

Κόψτε μια ξύλινη καβίλια σε μήκη των 20 εκ., 30 εκ. και 40 εκ. Διπλώστε στη μέση ένα κομμάτι κορδέλας μήκους 2 μέτρων και με ταινία διπλής όψης κολλήστε τα ξυλάκια στο εσωτερικό. Στερεώστε το χρησιμοποιώντας μικρή ποσότητα δυνατής κόλλας. Χρησιμοποιήστε την κορδέλα για να κρεμάσετε μπισκότα ή διακοσμητικά από τα ξυλάκια. Βεβαιωθείτε ότι κάνατε και τις δύο πλευρές ίσες, αλλιώς το δεντράκι σας θα γέρνει.

Με παλιά βιβλία

Ξεθάψτε παλιά βιβλία από μαγαζιά με μεταχειρισμένα βιβλία. Διπλώστε στη μέση την κάθε σελίδα διαγώνια για να κάνετε το βιβλίο να μοιάζει με χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τον χαρτοκόπτη σας και να κόψετε ένα μικρό δεντράκι από τα βιβλία.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα

Συν-δοκιμαστές Swiffer

Συν-δοκιμαστές Swiffer

"

Μόνο θετικά σχόλια έχω εισπράξει έως τώρα. Σε όποιους το έχω συστήσει και έχω δώσει δείγματα έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι ειδικά στους ιδιοκτήτες τετράποδων φίλων.... Η σκόνη κυριολεκτικά μαγνητίζεται με ένα πέρασμα...

"

απο Πρεσβευτή
ToulaM