Συμβουλές για την οργάνωση και τη διακόσμηση του σπιτιού σας

Συμβουλές για την οργάνωση και τη διακόσμηση του σπιτιού σας

Αναπτύξτε το ταλέντο σας στην εσωτερική διακόσμηση και μεταμορφώστε τον χώρο σας.


Μπορείτε να αλλάξετε την όψη του σπιτιού σας με την προσθήκη ενός αντικειμένου: ένα χαλί, ένα τζάκι ή ένα εντυπωσιακό φωτιστικό. Αν, όμως, θέλετε να ξεκινήσετε από το μηδέν και να προχωρήσετε σταδιακά, κρατήστε αυτές τις προτάσεις και δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας.

Καθορίστε το στυλ σας:
Με τον ίδιο τρόπο που η ντουλάπα σας αποκαλύπτει αν είστε αυθόρμητη, τολμηρή ή αν προσέχετε τη λεπτομέρεια, έτσι και το σπίτι αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Είναι πολύ σημαντικό να οραματιστείτε το στυλ που επιθυμείτε να δώσετε στο σπίτι σας. Αν προτιμάτε τους ζεστούς, άνετους χώρους, ίσως σας ταιριάζουν παραδοσιακά ή ρουστίκ έπιπλα: μπρούτζινα φωτιστικά, μαλακοί καναπέδες και χαλιά με παχύ πέλος. Άλλα στυλ που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι το κλασικό, το μοντέρνο, το ρουστίκ ή η ανάμιξη διάφορων τάσεων.

Επιλέξτε το «κυρίαρχο στοιχείο»:
Σε κάθε δωμάτιο πρέπει να επιλέξετε το κυρίαρχο στοιχείο που θα βρίσκεται στο επίκεντρο της διακόσμησης. Θα είναι τα χρώματα ή τα υφάσματα; Τα έπιπλα; Ή μήπως η αρχιτεκτονική του σπιτιού θα αναλάβει τον βασικό ρόλο; Αν επιλέξετε ένα στοιχείο, ξεκαθαρίζετε τις επιλογές σας· αλλιώς, οι αμέτρητες εναλλακτικές λύσεις μπορεί να σας μπερδέψουν.

Χρωματική παλέτα:
Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε τη χρωματική παλέτα που ταιριάζει καλύτερα με το στυλ που διαλέξατε. Οι ειδικοί προτείνουν την επιλογή ασυνήθιστων χρωμάτων· μην μείνετε στα συνηθισμένα. Σκεφτείτε ότι τα χρώματα που θα επιλέξετε, θερμά ή ψυχρά, πρέπει να συμπληρώνουν το κυρίαρχο στοιχείο.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Παίξτε με τα σχέδια: 
Κάντε ένα σχεδιάγραμμα του σπιτιού σας και τοποθετήστε σε αυτό δείγματα από υφάσματα, χρώματα και φωτογραφίες από τα έπιπλα που θα επιλέξετε για κάθε δωμάτιο. Οι ειδικοί λένε ότι αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να ενσωματώσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα: οικογενειακά κειμήλια, αντίκες, πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες ή ταξιδιωτικά σουβενίρ. Μπορείτε να προσθέσετε ιδέες που θα πάρετε από περιοδικά διακόσμησης, ώστε να δημιουργήσετε ένα σπίτι που σας εμπνέει.

Δημιουργήστε την τελική εκδοχή:
Θα σας αρέσουν πολλές και διαφορετικές ιδέες, γι’ αυτό πρέπει να ακολουθήσετε έναν απλό κανόνα: αν προτιμάτε ουδέτερα χρώματα στους τοίχους, τότε μπορείτε να παίξετε περισσότερο με τα έπιπλα. Αλλά αν επιλέξετε θερμά χρώματα για τους τοίχους, οι επιλογές σας περιορίζονται όσον αφορά την επίπλωση, αφού η συνολική όψη πρέπει να είναι αρμονική και τα στοιχεία να δένουν μεταξύ τους αντί να χτυπούν στο μάτι.

Εμπρός, λοιπόν, μεταμορφώστε το σπίτι σας!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα