Πρόσκληση σε τσάι υπό το φως των κεριών

Πρόσκληση σε τσάι υπό το φως των κεριών

Έχετε καλέσει τις φίλες σας για τσάι; Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα κεριά και πάρτε τα εύσημα…


Θα χρειαστείτε:

  • Mια παλιά κατσαρόλα για να λιώσετε το κερί
  • Aρωματικά κεριά ή υπόλοιπα κεριών (περίπου 2 κεριά για κάθε φλιτζάνι)
  • Kαλαμάκια για σουβλάκι
  • Διάφορα παλιά φλιτζάνια τσαγιού
  • Ψαλίδι
  • Σπιρτόκουτα
  • Χρωματιστό χαρτί, κορδέλα και όμορφα στολίδια
  • Κόλλα

Εκτέλεση

Βήμα 1 - Λιώστε τα κεριά στην κατσαρόλα. Μην απομακρύνεστε από τη φωτιά, επειδή το κερί έχει ως βάση το λάδι και μπορεί να αναφλεγεί.

Βήμα 2 - Με ένα καλαμάκι, αφαιρέστε τα φυτίλια από το λιωμένο κερί και κρατήστε τα στην άκρη για αργότερα.

Βήμα 3 - Ρίξτε το λιωμένο κερί στα φλιτζάνια.

Βήμα 4 - Κόψτε τα φυτίλια στο επιθυμητό μήκος – πρέπει να είναι περίπου 4 εκατοστά μακρύτερα από το ύψος του φλιτζανιού. Τοποθετήστε το φυτίλι μέσα στο φλιτζάνι όσο το κερί είναι ακόμη υγρό.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Βήμα 5 - Τυλίξτε την ελεύθερη άκρη του φυτιλιού γύρω από ένα καλαμάκι και ακουμπήστε το καλαμάκι πάνω στα χείλη του φλιτζανιού με τέτοιο τρόπο ώστε το φυτίλι να είναι κατακόρυφο και να μην πέσει μέσα στο κερί.

Βήμα 6 - Αφήστε το κερί να κρυώσει. Σε περίπτωση που δημιουργηθεί μια κοιλότητα στο κέντρο, προσθέστε λίγο ακόμη λιωμένο κερί, φροντίζοντας ώστε το φυτίλι να παραμένει στη θέση του μαζί με το καλαμάκι.

Βήμα 7 - Μόλις σκληρύνει το κερί, κόψτε το φυτίλι στο επιθυμητό ύψος.

Βήμα 8 - Ομορφύνετε το χώρο σας διακοσμώντας σπιρτόκουτα με χρωματιστό χαρτί, κορδέλα και διακοσμητικά στολίδια. Αφήστε ακάλυπτες τις επιφάνειες τριβής των κουτιών.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ - Επιλέξτε τον κατάλληλο χώρο (επίπεδη επιφάνεια, χωρίς άμεση έκθεση στον ήλιο) και μην μετακινήσετε τα κεριά μέχρι να κρυώσουν.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα