Οι αισθήσεις ξυπνούν το καλοκαίρι και ζωντανεύουν αναμνήσεις

Οι αισθήσεις ξυπνούν το καλοκαίρι και ζωντανεύουν αναμνήσεις

Κρατήστε αυτή την υπέροχη αίσθηση και τα συναισθήματα του καλοκαιριού κοντά σας φέρνοντας πίσω από τις διακοπές κάποια πράγματα που θα σας ταξιδεύουν ευχάριστα.


Μπορεί ο Αύγουστος να είναι ο μήνας του καλοκαιριού που οι περισσότεροι βρίσκονται σε διακοπές ή τουλάχιστον ξεκλέβουν κάποιες μέρες για κοντινά μπάνια και ξεκούραση, αλλά σημαίνει κι ότι πλησιάζει το τέλος της περιόδου της χαλαρότητας. Προνοήστε, λοιπόν, για να κρατήσετε την αίσθηση του καλοκαιριού και το ξύπνημα των αισθήσεων που βιώσατε και σε αυτές τις διακοπές για όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Δεν είναι δύσκολο!

Μαζέψτε κοχύλια, ξύλα, όστρακα ή πέτρες από τους προορισμούς σας και μαζί με την άμμο από τις παραλίες που επισκεφθήκατε τοποθετήστε τα σε ένα κουτί με χωρίσματα που θα βρείτε στο εμπόριο, ή θα φτιάξετε μόνοι σας. Τοποθετήστε το σε περίοπτη θέση στο καθιστικό σας και κάθε φορά που θα το αντικρίζετε θα νιώθετε τη θάλασσα πιο κοντά.

Οι μυρωδιές της φύσης και τα χρώματα των λουλουδιών, μπορούν να έρθουν στο σπίτι σας. Βρείτε το λουλούδι που αντικρίζατε στον καλοκαιρινό προορισμό σας στο κοντινό φυτώριο και δημιουργήστε μία γωνιά με αυτό. Αντί για τις κλασσικές γλάστρες χρησιμοποιείστε μεταλλικά ποτιστήρια σε διαφορετικά χρώματα για να κάνετε ακόμη πιο ζωντανή και έντονη τη γωνιά που θα φτιάξετε.

meadow
Lenor Μαλακτικό με Ambi Pur
(48)

Άρωμα λιβαδιού και φρεσκάδα Ambi Pur.

ανακαλύψτε τώρα

Η όσφρηση, η όραση και η αφή βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να αναβιώσετε ένα υπέροχο αισθησιακό καλοκαίρι. Οπότε, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το απορρυπαντικό Lenor που καλύπτει το τρίπτυχο αυτό και κάνει τα ρούχα και όλα τα υφάσματα του σπιτιού να είναι καθαρά, απαλά και πραγματικά αισθησιακά.

Με το νέο απορρυπαντικό Lenor, τώρα μπορείτε να έχετε και αστραφτερή καθαριότητα, αλλά και φρεσκάδα που διαρκεί. Επιλέξτε ένα απο τα αρώματα Μεσογειακή Φρεσκάδα & Λευκός Κρίνος, Ηλιόλουστο Πρωινό & Άνθος Πορτοκαλιάς, Ανοιξιάτικη Αύρα & Άνθος Παιώνιας, για μια εκπληκτική εμπειρία αισθήσεων.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114