Η λάμψη δεν ανήκει μόνο στις γιορτές

Η λάμψη δεν ανήκει μόνο στις γιορτές

Καλές οι γιορτινές μέρες που όλα γύρω μας είναι γεμάτα φωτάκια, χρυσόσκονη και λάμψη, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή η λαμπερή αίσθηση μπορεί να υπάρχει στη ζωή μας πάντα, με άλλο τρόπο κάθε εποχή.


Είναι στο χέρι μας να το καταφέρουμε, αρκεί να το θέλουμε.

Η καλή διάθεση και η αισιοδοξία είναι αυτή που φέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπο μας και μας κάνει να ακτινοβολούμε. Ξεκινώντας, λοιπόν, από αυτό, αρκεί να προσθέσουμε τόσο επάνω μας όσο και γύρω μας κάποια στοιχεία και βασικές αρχές που θα διατηρήσουν και θα ενισχύσουν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

Ένα κόσμημα που τραβάει πάνω του φως, ένα ρούχο που ξεχωρίζει με το στυλ του, ένα μακιγιάζ με φωτεινά χρώματα επιτελεί αυτό το έργο άριστα. Κάποια μικροαντικείμενα, όπως ένα κρύσταλλο που θα κρεμάσουμε κοντά στο παράθυρο, διαχέει το φως στο χώρο με τον ιδιαίτερο τρόπο του που θυμίζει τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2899)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα

Τα φωτάκια των χριστουγέννων μπορούν να γίνουν τέλεια φωτιστικά-διακοσμητικά στο πρεβάζι της κουζίνας ή στο μπάνιο αν τοποθετηθούν μέσα σε γυάλινα βάζα ή μπουκάλια.

Όσο για το χώρο μας, εκεί τα πράγματα είναι εξίσου εύκολα. Διατηρώντας τα πάντα καθαρά και λαμπερά με το Viakal στο μπάνιο και στην κουζίνα, δημιουργούμε το περιβάλλον για να υποδεχθεί τις φωτεινές πινελιές που φτιάχνουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι μας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα