Η διακόσμηση αλλάζει

Η διακόσμηση αλλάζει

Οι τάσεις στη διακόσμηση κάνουν κύκλους και ξαναγυρνούν πάντα πίσω. Αυτή τη σεζόν, κυριαρχεί ο μινιμαλισμός, όχι όμως όπως τον είχαμε γνωρίσει μέσα από τον σκληρό και μοντέρνο, αφαιρετικό σχεδιασμό, που έκανε κάποιες φορές τα σπίτια να δείχνουν ψυχρά.


Οι επιρροές από τη ζωή και τις συνθήκες που ζούμε καθημερινά είναι εμφανείς και σε αυτό το χώρο, αφού στοιχεία που μέχρι πρότινος ήταν απλά διακοσμητικά, τώρα έρχονται να αποκτήσουν χρηστικό ρόλο.

Δείτε τα τζάκια που επιστρέφουν δυναμικά με κατασκευές που ζεσταίνουν όλο το σπίτι και εξοικονομούν ενέργεια. Σε αυτήν την κατεύθυνση, λειτουργούν και όλα τα υπόλοιπα.

Η αρχιτεκτονική που αξιοποιεί τα στοιχεία της φύσης βρίσκεται σε άνθηση. Μεγάλα παράθυρα που αφήνουν το φως να διαχέεται στο χώρο, σωστός προσανατολισμός των δωματίων και υλικά που ταιριάζουν στην κάθε περιοχή.

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Όταν φτάνει η στιγμή να δώσετε την προσωπική σας πινελιά στο χώρο, τότε θυμηθείτε ότι μπορείτε να παίξετε με χρώματα κρατώντας όμως κάπου το λευκό που επιστρέφει δυναμικά αλλά πολύ πιο ζεστά αυτή τη φορά, αφού συνδυάζεται με έντονα χρώματα.

Όποια κι αν είναι, όμως, κάθε φορά η τάση στη διακόσμηση φροντίστε να κρατάτε ό,τι σας αρέσει και να νοιώθετε πάντα το σπίτι σας σαν μία ζεστή αγκαλιά. Διατηρήστε το καθαρό με τα πανάκια για το πάτωμα Swiffer και τα φτερά ξεσκονίσματος Swiffer που παγιδεύουν τριπλάσια σκόνη από τις κοινές σκούπες και ξεσκονόπανα και χαρείτε το.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα