Γιορτινές οικογενειακές δημιουργίες

Γιορτινές οικογενειακές δημιουργίες

Τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν, ήρθε η ώρα να βρούμε φρέσκιες ιδέες ώστε να διακοσμήσουμε το σπίτι μας δημιουργώντας στολίδια με απλά πράγματα και υλικά που έχουμε.


  • Ένα φυτό που διακοσμεί τόσο καιρό το χώρο μας τώρα μπορεί να γίνει χριστουγεννιάτικο στολίδι, κρεμώντας απλά γιρλάντες και μικρά φωτάκια πάνω του.
  • Στον τοίχο της εισόδου μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κρεμαστό «Καλά Χριστούγεννα» με σύρμα, σχοινί, μανταλάκια, κάρτες και φωτογραφίες, που θα συνθέσετε όπως θέλετε εσείς. Το κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να βάλει τη δική του πινελιά και να προσθέτει κάτι κάθε μέρα!
  • Τοποθετήστε ανάποδα τα κλασικά τετράγωνα βάζα και βάλτε πάνω τους ρόδια.
  • Κρεμάστε από κορδέλες φορμάκια μαγειρικής σε σχήματα αστεριών.
panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Μην παραλείψετε, βέβαια, να τα κάνετε όλα αυτά σε ένα καθαρό σπίτι, γιατί ο καινούργιος χρόνος πρέπει να μας βρει λαμπερούς και γιορτινούς. Οπότε δώστε λάμψη και στο σπίτι σας με απλές κινήσεις. Τι εννοούμε; Ένα πέρασμα στο πάτωμα με τα νέα και βελτιωμένα πανάκια καθαρισμού Swiffer και στα έπιπλα με το νέο και βελτιωμένο μαγικό φτερό Swiffer, αντίστοιχα, αρκεί.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Τι τέλεια ιδέα η δεύτερη!!!! Τα παιδιά μου ντυμένα χριστουγεννιάτικα σε διάφορες φωτογραφίες, και όλα αυτά να κάνουν μια γιορτινή γιρλάντα. Φανταστικό!!!

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα