Φτιάξτε μόνοι σας χριστουγεννιάτικες μπάλες με γκλίτερ.

Φτιάξτε μόνοι σας χριστουγεννιάτικες μπάλες με γκλίτερ.

Φέτος τα Χριστούγεννα πρωτοτυπήστε φτιάχνοντας χειροποίητα στολίδια. Μπορείτε να φτιάξετε εύκολα, όμορφα στολίδια για το δέντρο ή το τραπέζι σας, παρέα με τα παιδιά σας!


1. Φουσκώστε ένα μπαλόνι σε μέγεθος λίγο μικρότερο από τη γροθιά σας. Βάλτε ξυλόκολλα σε ένα δοχείο και αραιώστε την με λίγο νερό.

2. Κολλήστε την άκρη του σπάγκου στο μπαλόνι και κρατήστε τον στη θέση του με το δάχτυλό σας. Τυλίξτε τον σπάγκο κάθετα γύρω από το μπαλόνι και στη συνέχεια τυλίξτε τον διαγώνια. Τυλίξτε τον γύρω από τον κόμπο του μπαλονιού για να αλλάξετε κατεύθυνση. Συνεχίστε μέχρι το μπαλόνι να καλυφθεί κατά τα τρία τέταρτα.

3. Κόψτε τον σπάγκο και περάστε την άκρη κάτω από τα τυλιγμένα νήματα. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να απλώσετε το μείγμα ξυλόκολλας σε όλο το μπαλόνι. Επαναλάβετε τη διαδικασία για τα υπόλοιπα μπαλόνια.

4. Κρεμάστε τα μπαλόνια σας με μανταλάκια και αφήστε τα απλωμένα όλο το βράδυ ώστε να στεγνώσουν εντελώς.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

5. Με μια καρφίτσα σκάστε το μπαλόνι και τραβήξτε το έξω από τη μπάλα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τσιμπιδάκι για να αφαιρέσετε το μπαλόνι αν δεν μπορείτε να το βγάλετε με τα δάχτυλά σας.

6. Βάψτε τις μπάλες με σπρέι σε όποιο χρώμα θέλετε. Φροντίστε να τις ψεκάσετε αρκετά ώστε να καλυφθεί και το εσωτερικό κάθε μπάλας. Αφήστε τις μπάλες να στεγνώσουν εντελώς.

7. Όταν στεγνώσουν, ψεκάστε τις με κόλλα σε σπρέι. Προσπαθήστε να μην αφήνετε κενά ώστε να κολλήσει παντού το γκλίτερ.

8. Στρώστε ένα κομμάτι χαρτί και πάνω από αυτό πασπαλίστε με γκλίτερ κάθε μπάλα. Χτυπήστε ελαφρά τις μπάλες για να φύγει όσο γκλίτερ περισσεύει. Περάστε μια μεταλλική κλωστή μέσα από τα νήματα και σχηματίστε μια θηλιά στο πάνω μέρος ώστε να μπορείτε να κρεμάσετε τις δημιουργίες σας.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα

Συν-δοκιμαστές Swiffer

Συν-δοκιμαστές Swiffer

"

Μόνο θετικά σχόλια έχω εισπράξει έως τώρα. Σε όποιους το έχω συστήσει και έχω δώσει δείγματα έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι ειδικά στους ιδιοκτήτες τετράποδων φίλων.... Η σκόνη κυριολεκτικά μαγνητίζεται με ένα πέρασμα...

"

απο Πρεσβευτή
ToulaM