Φθινοπωρινά διακοσμητικά: κατασκευάστε μόνες σας στεφάνι από τσόχα

Φθινοπωρινά διακοσμητικά: κατασκευάστε μόνες σας στεφάνι από τσόχα

Το φθινόπωρο κατέφτασε. Κρεμάστε ένα φθινοπωρινό διακοσμητικό στην πόρτα σας κατασκευάζοντας εύκολα ένα στεφάνι από τσόχα.


Ήρθε ο καιρός να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι και να διακοσμήσουμε το σπίτι με φθινοπωρινά στοιχεία, αλλά είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε από το πατάρι τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Αντί να περιβάλλεστε από κενούς τοίχους και το τζάκι σας να παραμένει αστόλιστο μέχρι τις γιορτές, κατασκευάστε την παρακάτω απλή και χαριτωμένη χειροτεχνία, που μπορούν να φτιάξουν ακόμη και τα παιδιά σας. Απολαύστε από τώρα το φθινόπωρο με μια κατασκευή που μπορείτε να κρατήσετε για τους επόμενους μήνες.

Παρακάτω θα δείτε πώς να κατασκευάσετε ένα φθινοπωρινό στεφάνι από τσόχα.

Υλικά :

  • Στεφάνι από αφρό
  • Σπάγκο ή μαλλί
  • Κολλητική ταινία (προαιρετικά)
  • Μολύβι ή κιμωλία
  • Ψαλίδι
  • Τσόχα (σε διάφορα χρώματα)
  • Πιστόλι με κόλλα

1. Τυλίξτε το στεφάνι από αφρό με μαλλί (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα χρώματα ή ακόμη και πολύχρωμο μαλλί) ή με σπάγκο, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε. Κολλήστε ή στερεώστε την άκρη του μαλλιού στο στεφάνι και στη συνέχεια τυλίξτε και τραβήξτε το σφιχτά χωρίς να αφήσετε κενά μέχρι να καλύψετε ολόκληρη την επιφάνειά του.
Tip: Προσπεράστε το βήμα του τυλίγματος επιλέγοντας ένα στεφάνι από κλαδιά, επάνω στα οποία θα εφαρμόσετε κατευθείαν τα τσόχινα φύλλα. Το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό, αλλά η διαδικασία γίνεται απλούστερη.

2. Κατεβάστε από το διαδίκτυο και τυπώστε περιγράμματα από φύλλα δέντρων. Κόψτε τα, απλώστε τα πάνω στην τσόχα και χρησιμοποιήστε μολύβι ή κιμωλία για να σχεδιάσετε το περίγραμμα ή κολλήστε το περίγραμμα στο υλικό και κόψτε το κατευθείαν.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Άλλα υλικά με τα οποία μπορείτε να κατασκευάσετε φύλλα:

  • Ασημόχαρτο
  • Σελίδες παλιών βιβλίων
  • Χαρτί περιτυλίγματος

Πραγματικά φύλλα δέντρων (στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να το φυλάξετε με προσοχή για να το χρησιμοποιήσετε και του χρόνου). Μπορείτε να βάψετε τα φύλλα με σπρέι αν θέλετε να τους δώσετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα.

3. Κόψτε την τσόχα στο σχήμα των φύλλων. Για το κόψιμο της τσόχας χρησιμοποιήστε ένα μικρό ψαλίδι με μυτερή άκρη για τις λεπτομέρειες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλο ψαλίδι για να κόψετε κάποιο σχέδιο, αλλά πρέπει να είναι μυτερό για να πετύχετε καλά το σχήμα.

4. Καλό θα ήταν να τοποθετήσετε όλα τα φύλλα στα σημεία που θέλετε, ώστε να πάρετε μια ιδέα για το τελικό αποτέλεσμα. Τοποθετήστε τα το ένα πάνω στο άλλο, αφήστε κενά ανάμεσά τους ή στρέψτε τα προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Μόλις βρείτε πώς θέλετε να δείχνουν, απλώς κολλήστε το κάθε φύλλο στο στεφάνι με θερμή κόλλα. Αν τα βάλετε το ένα πάνω στο άλλο, μπορείτε να τα κολλήσετε μεταξύ τους.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα

Συν-δοκιμαστές Swiffer

Συν-δοκιμαστές Swiffer

"

Μόνο θετικά σχόλια έχω εισπράξει έως τώρα. Σε όποιους το έχω συστήσει και έχω δώσει δείγματα έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι ειδικά στους ιδιοκτήτες τετράποδων φίλων.... Η σκόνη κυριολεκτικά μαγνητίζεται με ένα πέρασμα...

"

απο Πρεσβευτή
ToulaM