Διακοσμήστε το υπνοδωμάτιό σας σε στυλ graphic minimal

Διακοσμήστε το υπνοδωμάτιό σας σε στυλ graphic minimal

Εκφραστείτε και δημιουργήστε ένα υπνοδωμάτιο που αναδεικνύει το στυλ και την προσωπικότητά σας!


Βάλτε πινελιές από την προσωπικότητα και το στυλ σας στο δωμάτιο όπου ξεκουράζεστε και χαλαρώνετε, με αυτές τις καταπληκτικές ιδέες διακόσμησης.

Graphic minimal

Graphic minimalΣτήστε το σκηνικό

Διακοσμήστε το δωμάτιό σας με απαλά χρώματα, ανοιχτόχρωμο ξύλο και τόνους σε μπεζ, σκούρο γκρι και λευκό για να δημιουργήσετε έναν φιλόξενο και χαλαρωτικό χώρο. Οι καμπύλες σε αντικείμενα όπως το φωτιστικό ή μια καρέκλα προσθέτουν μια θηλυκή πινελιά σε έναν -κατά τα άλλα- πιο αυστηρό καμβά.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Graphic minimal


Graphic minimal
Graphic minimal

Συμβουλή:
Για τους τοίχους, επιλέξτε τη λευκή απόχρωση που σας ταιριάζει – πιο θερμές ή πιο ψυχρές, οι αποχρώσεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα

Συν-δοκιμαστές Swiffer

Συν-δοκιμαστές Swiffer

"

Μόνο θετικά σχόλια έχω εισπράξει έως τώρα. Σε όποιους το έχω συστήσει και έχω δώσει δείγματα έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι ειδικά στους ιδιοκτήτες τετράποδων φίλων.... Η σκόνη κυριολεκτικά μαγνητίζεται με ένα πέρασμα...

"

απο Πρεσβευτή
ToulaM