Ανακάλυψε το First Defence

First Defence
Βοηθά να λέμε STOP στο κρυολόγημα
Βοηθά να λέμε STOP στο κρυολόγημα

To First Defence σε βοηθά να σταματήσεις το κρυολόγημα στα πρώτα σημάδια!

First Defence packshot

Τι είναι;

Το ρινικό εκνέφωμα First Defence είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν ρινικής έκπλυσης. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα πρώτα σημάδια του κρυολογήματος για να μειώσεις τον κίνδυνο πλήρους ανάπτυξής του ή μετά την έκθεση σε ιούς του κρυολογήματος.

ΓΑΡΓΑΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ
ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ

Πότε το χρησιμοποιείς;

ΓΑΡΓΑΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ

ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ

Ξεκίνησε τη χρήση του μέσα σε 36 ώρες αφότου αισθανθείς τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος, προτού εξελιχθεί πλήρως. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις έως και 4 φορές τη μέρα, μέχρι τα συμπτώματα να υποχωρήσουν. Αν αισθάνεσαι ότι μπορεί να εμφανίσεις κρυολόγημα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις έως και 4 ημέρες και, μόνο αν εμφανιστούν συμπτώματα, συνέχισε τη χρήση μέχρι αυτά τα συμπτώματα να υποχωρήσουν.

36h

Πώς λειτουργεί;

Δρα στο πίσω μέρος της μύτης απευθείας στο σημείο που προσκολλάται και ξεκινά την ανάπτυξή του ο ιός του κρυολογήματος. Έχει τριπλή δράση που βοηθά να:

ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ

1.ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ

Η σύνθεση micro-gel παγιδεύει τους ιούς του κρυολογήματος που ξεκινούν να αναπτύσσονται στο πίσω μέρος της μύτης και βοηθάει να μειωθούν οι πιθανότητες εξάπλωσής τους.

ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΙ

2.ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΙ

Το micro-gel αδρανοποιεί τους ιούς του κρυολογήματος, μειώνοντας την ικανότητά τους να πολλαπλασιάζονται και να εξαπλώνονται.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ

3.ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ

Συμβάλλει στην έκπλυση της μύτης και διεγείρει τις φυσικές εκκρίσεις, βοηθώντας στη φυσική απομάκρυνση του απενεργοποιημένου ιού (προς το στομάχι ή φυσώντας τη μύτη).

Οδηγίες χρήσης

First Defence usage

Από 12 ετών και άνω

  • Χωρίς να γέρνεις το κεφάλι, εισάγεις το ακροφύσιο στο ρουθούνι δίνοντας κλίση προς τα έξω, προς την κατεύθυνση του αυτιού.
  • Κάνεις 2-3 ψεκασμούς σε κάθε ρουθούνι, αποφεύγοντας τη βαθιά εισπνοή.
  • Αφήνεις να περάσουν 4 ώρες μεταξύ των εφαρμογών και δεν ξεπερνάς τις 4 εφαρμογές μέσα σε 24 ώρες.
  • Με τη χρήση, ενδέχεται να εμφανίσεις αυξημένες ρινικές εκκρίσεις (ρινική καταρροή), ρινική δυσφορία ή προσωρινό τσούξιμο. Αυτά είναι φυσιολογικά σημάδια που δεν διαρκούν πολύ και δεν είναι επιβλαβή για την υγεία σου, ενώ υποδεικνύουν ότι το προϊόν λειτουργεί. Εάν η αίσθηση επιμένει, σταμάτησε τη χρήση του. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχει αναφερθεί προσωρινός πονοκέφαλος, πόνος στη μύτη, τα μάτια, τα αυτιά και τον λαιμό. Αυτά τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν εάν διακοπεί η χρήση του προϊόντος.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορεί το First Defence να χρησιμοποιηθεί από παιδιά;

Το First Defence είναι κατάλληλο μόνο για παιδιά άνω των 12 ετών.

Μπορεί το First Defence να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα για το κρυολόγημα;

Δεν αναμένονται αλληλεπιδράσεις με άλλα φαρμακευτικά προϊόντα ή άλλες χορηγούμενες ουσίες από τη ρινική κοιλότητα, δεδομένης της αδρανούς φύσης των συστατικών και της σύνθεσης του προϊόντος, καθώς επίσης, και της συνήθους χρήσης αρκετών εξ αυτών σε φαρμακοτεχνικά σκευάσματα, όπως αποσυμφορητικά ρινικά σπρέι.

Ήδη νιώθω ότι έχω μπουκωμένη μύτη. Είναι πολύ αργά για να χρησιμοποιήσω το First Defence;

Εάν χρησιμοποιηθεί στα πρώτα σημάδια του κρυολογήματος, δηλαδή εντός των 36 πρώτων ωρών, το First Defence μπορεί να βοηθήσει να σταματήσει το κρυολόγημα πριν να εξελιχθεί πλήρως. Εάν είναι πολύ αργά ο ιός μπορεί να έχει ήδη εξαπλωθεί και ως εκ τούτου να προκαλέσει πλήρους έκτασης κρυολόγημα.

Προϊόντα

Άρθρα