Το τέλειο τζιν!

Το τέλειο τζιν!

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βρείτε το τζιν παντελόνι που θα σας ταιριάζει και θα κολακεύει τη σιλουέτα σας.


Το τζιν παντελόνι είναι ένα καταπληκτικό ρούχο γιατί μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είτε καθαρίζετε το γκαράζ σας, είτε πηγαίνετε στη δουλειά, είτε σε πάρτι, μπορείτε πάντα να φορέσετε ένα ωραίο τζιν. Δεν είναι όμως πάντα εύκολο να βρείτε το ιδανικό τζιν που θα σας κολακεύει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξετε προτού πάρετε τη μεγάλη απόφαση και το σίγουρο είναι ότι το τζιν σας πρέπει να αναδεικνύει το σώμα σας και να σας κάνει ακόμα πιο υπέροχες απ’ ότι είστε ήδη. Όταν λοιπόν ψάχνετε για το τέλειο τζιν παντελόνι, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τα εξής:

  • Οι μεγάλες τσέπες κάνουν τα οπίσθιά σας πιο εντυπωσιακά.
  • Οι λοξές πίσω τσέπες, με κλίση προς τα μέσα, ανασηκώνουν τα οπίσθιά σας, όπως και τα ψηλόμεσα τζιν.
  • Τα τζιν με μέση σε σχήμα V θα σηκώσουν τα οπίσθιά σας, ενώ εκείνα σε γραμμή Α θα τα φαρδύνουν.

 Ανάλογα με το σχήμα των γλουτών υπάρχουν και διαφορετικοί τύποι τζιν.

Φαρδιοί γλουτοί: Αποφύγετε τις έντονες αποχρώσεις και προτιμήστε ένα απλό τζιν. Αν έχετε μεγάλη περιφέρεια, αποφύγετε τα τζιν σωλήνες και διαλέξτε καλύτερα εκείνα με ίσια γραμμή. Οι τσέπες θα πρέπει να κάθονται στους γλουτούς για να τους σηκώνουν. Διαλέξτε ψηλόμεσα ή μεσαίου ύψους τζιν. Τα φαρδιά τζιν σε στυλ baggy κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται κοντά και προσθέτουν πόντους στην περιφέρειά σας.

Επίπεδοι γλουτοί: Αν έχετε λεπτούς μηρούς, τότε τα τζιν σε έντονα χρώματα κάνουν τους γλουτούς να φαίνονται μεγαλύτεροι. Οι λοξές τσέπες και η γραμμή Α σας ταιριάζουν καλύτερα. Τα τζιν σωλήνες είναι οι καλύτεροί σας φίλοι ενώ τα χαμηλόμεσα αναδεικνύουν τις καμπύλες των γλουτών σας και δίνουν την αίσθηση πιο πλούσιας περιφέρειας. Αποφύγετε εντελώς τα baggy γιατί οι γλουτοί σας θα εξαφανιστούν.

Γεμάτοι γλουτοί: Διαλέξτε σκουρόχρωμα τζιν σε ίσια γραμμή, με ψηλή μέση. Τα στενά τζιν κάνουν τους γλουτούς σας να φαίνονται ακόμα μεγαλύτεροι. Για πιο κολακευτική εμφάνιση, διαλέξτε μακριές τσέπες.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Τα οπίσθιά σας αναδεικνύονται εξαιρετικά με την φαρδιά γραμμή baggy, αρκεί το τζιν να είναι εφαρμοστό στους γλουτούς και λίγο πιο φαρδύ στους μηρούς (όχι όμως υπερβολικά φαρδύ, γιατί μπορεί να προσθέτει στους μηρούς σας).

Σωματότυπος αχλάδι: Μετά από ένα ή περισσότερα παιδιά, μπορεί να έχετε πια αυτόν τον σωματότυπο. Διαλέξτε τζιν με μέση σε σχήμα V που θα ανασηκώσει τους γλουτούς σας, ψηλές τσέπες και κανονική ή λίγο ψηλή μέση. Αν έχετε λεπτά πόδια, μπορείτε να φορέσετε τζιν σωλήνα. Αν έχετε παραπανίσια κιλά στους μηρούς ή κοντά πόδια, διαλέξτε ίσια γραμμή. Αποφύγετε πάση θυσία τα baggy αφού μάλλον τονίζουν τον σωματότυπο αχλάδι.

Στρογγυλοί ή γυμνασμένοι γλουτοί: Είτε τους αποκτήσατε με τη γυμναστική είτε σας τους χάρισε η φύση, είσαστε τυχερές. Τα περισσότερα τζιν σας κάνουν, ακόμα και τα baggy! Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά και διάφορα μοντέλα, σχήματα και χρώματα.

Γρήγορος Οδηγός

Ψηλόμεσα – τονίζουν την περιφέρεια, αλλά κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα.
Χαμηλόμεσα – κάνουν τους γλουτούς σας να φαίνονται φαρδύτεροι και τα πόδια σας πιο κοντά.
Κανονικού ύψους – δεν κάνουν κάποια διαφορά.

Χρώματα

Τα ξεβαμμένα και τα έντονα χρώματα σας κάνουν να φαίνεστε πιο μεγαλόσωμη.
Τα σκούρα χρώματα αδυνατίζουν τους γλουτούς, τους μηρούς και την περιφέρειά σας.
Τα κλασικά χρώματα δεν κάνουν κάποια διαφορά.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω