Ποια χρώματα θα φορεθούν στα μαλλιά μας την Άνοιξη

Ποια χρώματα θα «φορεθούν» στα μαλλιά μας την Άνοιξη;

Η Color Expert της Koleston, Αθηνά-Τζάνετ Κορώση, έχει την απάντηση!


Η μόδα φέτος την Άνοιξη έχει «αγκαλιάσει» τα μακριά μαλλιά με χαλαρούς κυματισμούς, οι οποίοι χαρίζουν θηλυκότητα. Τα μακριά μαλλιά αναδεικνύονται αυτή τη σεζόν με αλογοουρές και πλεξίδες, ανάλαφρα σινιόν και έντονα αξεσουάρ μαλλιών. Όμως, πρωταγωνιστούν και οι κοντές κουπ για πιο ροκ διάθεση, καθώς και τα καρέ για κομψές εμφανίσεις.

 

Υποστηρίξτε τις κουπ επιλέγοντας αποχρώσεις φωτεινές, του πάγου, της πούδρας, μπεζ, χρυσαφένιες, αποχρώσεις της άμμου, σοκολατί, καραμελένιες, οι οποίες ταιριάζουν μοναδικά στις «ηλιoκαμένες» επιδερμίδες.  Βέβαια, πρέπει πάντα να θυμάστε ότι το κατάλληλο χρώμα για την Άνοιξη είναι – πάνω απ’ όλα -  αυτό που μας ταιριάζει και μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 

Όποια από τα χρώματα κι αν επιλέξετε, μην ξεχνάτε να φροντίζετε για τη σωστή επανάληψη της βαφής, αλλά και την ενυδάτωση των μαλλιών με προϊόντα που διατηρούν το χρώμα ζωντανό, λαμπερό και υγιές!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία