Ποια χρώματα σας ταιριάζουν;

Ποια χρώματα σας ταιριάζουν;

Βρείτε τα χρώματα που ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας σας και στα μαλλιά σας και εμπλουτίστε την γκαρνταρόμπα σας με αυτά!


Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι φορώντας συγκεκριμένα χρώματα, δείχνετε πιο όμορφη - και σας το λένε και οι γύρω σας. Αναδείξτε τα χαρακτηριστικά σας επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ στα χρώματα που κολακεύουν το δικό σας συνδυασμό επιδερμίδας-μαλλιών. Αυτό δεν σημαίνει σε θα αποκλείσετε ολόκληρες χρωματικές ομάδες! Αντιθέτως, θα τις εισάγετε στο ντύσιμό σας, φορώντας την σωστή απόχρωση για σας.

 

  • Οι καστανές στην Ελλάδα είναι πολλές, όπως πολλές είναι και οι χρωματικές επιλογές που έχουν! Η πιο συνηθισμένη απόχρωση επιδερμίδας στη χώρα μας είναι  μεσαίου τόνου και αυτό σημαίνει μία «ησυχία» που μπορείτε να ταράξετε ευχάριστα με πολλά χρώματα. Επιλέξτε δυνατά μπλε και μοβ. Αν η επιδερμίδα σας είναι πιο ανοιχτή προτιμήστε ροζ και λαδί και αν είναι πιο σκούρα τιμήστε το κόκκινο.
  • Το κόκκινο της φωτιάς είναι το χρώμα που πρέπει να κυριαρχεί στην ντουλάπα σας αν είστε μελαχρινή. Κάποιες ακόμη επιλογές είναι το μπλε ρουά, το μοβ και το γκρι. Η επιδερμίδα σας θα σας κατευθύνει στην τελική απόχρωση. Όσο πιο ανοιχτή είναι,τόσο πιο σκούρες αποχρώσεις θα φορέσετε.
  • Το ξανθό στα μαλλιά έχει πολλές αποχρώσεις μεν, αλλά σαν γενικό κανόνα θα λέγαμε ότι αγαπά το πράσινο και το κίτρινο. Πειραματιστείτε με πιο απαλές αποχρώσεις αν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα και με πιο βαθιές αν έχετε πιο σκουρόχρωμο.
  • Οι κοκκινομάλλες –που έχουν αυξηθεί πολύ- μπορείτε να παίξετε με μπορντό, κεραμιδί και άλλους χάλκινους τόνους αν αυτούς έχετε και στα μαλλιά σας, όποια κι αν είναι η επιδερμίδα σας. Αν, όμως, ανήκετε στην «άλλη» κατηγορία του strawberry red , τότε περάστε στην γκάμα των ροζ.
Ace Gentile Unit Dose
Ace Gentile Ενισχυτικό Πλύσης
(157)

Ζωντάνια στα χρωματιστά που εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια. Αποτελεσματικό ακόμα και σε μανσέτες και κολάρα!

ανακαλύψτε τώρα

Και τώρα που ξέρετε, περάστε στο επόμενο βήμα και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με έξυπνο τρόπο. Αυτά που υποψιαζόσασταν και μόλις επιβεβαιώσατε ότι δεν σας πηγαίνουν πολύ, μπορείτε να τα δώσετε σε μία φίλη σας που τηρεί τις «προδιαγραφές» για τα συγκεκριμένα κι αφού της εξηγήσετε θα βρείτε σίγουρα κάτι στη δική της ντουλάπα για να ανταλλάξετε! Μικρές προσθήκες που δεν κοστίζουν πολύ-όπως ένα μαντήλι- μπορούν επίσης, να δώσουν τον σωστό χρωματικό τόνο στο ντύσιμο. 

Για να έχετε πάντα την σωστή απόχρωση στα ρούχα σας, βέβαια, θα πρέπει να τα φροντίζετε ώστε να μην ξεβάφουν και να μην χάνουν τη ζωντάνια τους, κατά το πλύσιμο. Κρατήστε τα χρωματιστά σας καθαρά και ζωντανά με κάψουλες Ace Gentile Easy Dose ενισχυτικό πλύσης! Μαζί με το απορρυπαντικό τοποθετήστε απευθείας στον κάδο του πλυντηρίου ρούχων μία από τις  νέες διαλυτές κάψουλες Ace Gentile Easy Dose ενισχυτικό πλύσης που περιέχουν 2 φάσεις για συνδυασμένη δράση: Το υγρό, που απελευθερώνει το ίδιο συστατικό με αυτό που εμπεριέχεται στο Ace Gentile, για να βοηθά να διατηρούνται ζωντανά τα χρώματα στα ρούχα σας, και τη σκόνη, που απελευθερώνει ενεργό οξυγόνο, για να βοηθά στην αφαίρεση βρωμιάς και δύσκολων λεκέδων με ήπιο τρόπο, ακόμα και στα χρωματιστά ρούχα σας.

Αγαπήστε τα χρώματα και αναδείξτε τα με το προσωπικό σας στυλ!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία