Οι καλλονές της Αυστραλίας

Οι καλλονές της Αυστραλίας

Η Αυστραλία, εμπνέει τους ανθρώπους της να βρουν το νόημα της ζωής και της ομορφιάς και να ζήσουν ξένοιαστα.


Mind expert

Gemma Ward Η Αυστραλή καλλονή είναι γνωστή για το υπέροχο σώμα της αλλά και για την ομορφιά της. Μετά την Elle Macpherson είναι το μεγαλύτερο αστέρι της μόδας που ξεπήδησε από την Αυστραλία, έχει περπατήσει σε catwalks διάσημων οίκων και έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών. Φροντίζει το ίδιο πολύ με την εξωτερική της εμφάνιση και τον εσωτερικό της κόσμο.
Κάποια στιγμή έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για ένα μεγάλο διάστημα, γιατί ήθελε να έρθει σε επαφή με το μέσα της. Κάντε το κι εσείς! Η λάμψη έρχεται πάντα από μέσα.

Beauty expert

Naomi Watts Η Αυστραλή ηθοποιός με την απαράμιλλη ομορφιά έχει ψηφιστεί στο παρελθόν ανάμεσα στους 50 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου, από το περιοδικό People. Η ομορφιά της ξεχωρίζει και την οφείλει στην Αυστραλία. Η ίδια λέει: «Όταν με ρωτάνε πού αισθάνομαι ότι είναι το σπίτι μου, λέω η Αυστραλία, γιατί από εκεί έχω τις πιο δυνατές αναμνήσεις.»

Ζήστε κι εσείς με πάθος τη ζωή σας και αφήστε τις όμορφες στιγμές να φανούν στο πρόσωπό σας!Χαρείτε κάθε λεπτό της ζωής και αφήστε τα Aussie να κάνουν τα υπόλοιπα. Ζήστε το θαύμα περιποίησης μαλλιών που κατέφθασε από την Αυστραλία και είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Περιποίηση μαλλιών

Aussie

Aussie

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα